Go to ...

Dagens träning

Nyheter om träning, motion och hälsa

RSS Feed

19 augusti, 2019

Cykelläger fixar formen till Tjejvättern


Idag inleds Crescents satsning med Tjejvätternlägret i Varberg. Med elitcyklistlaget Team Crescent DARE som coachar och instruerar, får deltagarna chans att träna och vässa sin cykling inför vårens och sommarens cykellopp. Under helgen ges också en inspirerande föreläsning med den senaste forskningen inom området träning och hälsa. Friskvård för både kropp och knopp.
Cykelläger fixar formen till Tjejvättern

Erbjudanden och rabatter

Ta reda på om du är pollenallergiker. Med KRY kan du träffa läkare via videosamtal, var du än befinner dig och nästan när som helst. Lär dig mer om pollen och allergier – testa KRY-appen HÄR!

Letar du nya träningskläder? Ange koden WELCOME10 och få 10 % rabatt på första köpet hos ICANIWILL! ICANIWILL är ett av träningsvärldens trendigaste varumärken. Med världen som marknad tillverkar de träningskläder från grunden – med målet att se Dig lyckas. KLICKA HÄR här för att inspireras av deras produkter.

Saknar din kropp något näringsämne? Hos Svensk Hälsokost kan du välja bland tusentals produkter – för välmående både på insidan och utsidan. KLICKA HÄR för att se sortiment och hitta erbjudanden som passar just dig.

Populära böcker

Löparglädje - från motion till ultradistans av Rune Larsson Stora stretchboken av Kristian Berg Träning för nyblivna mammor av Olga Rönnberg Lek med tanken: Mental träning för barn och ungdom av Anders och Johan Plate Stora löparboken för kvinnor av Jessica Almenäs och Lovisa "Lofsan" Sandström

Det här inlägget innehåller affiliatelänker från KRY, ICANIWILL, Svensk Hälsokost och Bokus. Om du väljer att köpa något via dem tillfaller en liten ersättning till Dagens Träning. Ditt pris påverkas inte av ersättningen, som är nödvändig för att driva runt hemsidan. Tack för ditt stöd!

Läs också:  Video: Paolo Robertos 15 minuters träning per dag

Tags: