2XU sponsrar En Svensk Klassiker


Enjoy Sport Sverige är ett av Sveriges snabbast växande företag inom sportkonfektion. Främst är företaget känt för distribution av sportkonfektion av varumärket 2XU som används världen över av miljontals idrottare på alla nivåer, från motionärer till elit. Med kläder av hög kvalitet som förbättrar blodcirkulationen samt påskyndar återhämtning har 2XU rätt plagg till alla.

– I vår strävan att bli en av de ledande leverantörerna inom sportkonfektion är detta partnerskap viktigt för oss. Jag gläds oerhört mycket att få jobba med En Svensk Klassiker där vi tillsammans kan öka motionstrenden än mer framåt, säger Timo Airikka, VD för Enjoy Sport Sverige AB.

Målsättningen är att bli ett ledande varumärke inom sportkonfektion.

– 2XU’s konfektion passar perfekt till alla som springer, cyklar, simmar samt åker längdskidor, fortsätter han.

Sedan tidigare har 2XU partneravtal med Lidingöloppet som enskild lopp inom Klassikern.

2XU NY SAMARBETSPARTNER TILL EN SVENSK KLASSIKER

Erbjudanden och rabatter

Ta reda på om du är pollenallergiker. Med KRY kan du träffa läkare via videosamtal, var du än befinner dig och nästan när som helst. Lär dig mer om pollen och allergier – testa KRY-appen HÄR!

Letar du nya träningskläder? Ange koden WELCOME10 och få 10 % rabatt på första köpet hos ICANIWILL! ICANIWILL är ett av träningsvärldens trendigaste varumärken. Med världen som marknad tillverkar de träningskläder från grunden – med målet att se Dig lyckas. KLICKA HÄR här för att inspireras av deras produkter.

Saknar din kropp något näringsämne? Hos Svensk Hälsokost kan du välja bland tusentals produkter – för välmående både på insidan och utsidan. KLICKA HÄR för att se sortiment och hitta erbjudanden som passar just dig.

Läs också:  En ny internationell svensk triathlonstjärna har fötts

Populära böcker

Löparglädje - från motion till ultradistans av Rune Larsson Stora stretchboken av Kristian Berg Träning för nyblivna mammor av Olga Rönnberg Lek med tanken: Mental träning för barn och ungdom av Anders och Johan Plate Stora löparboken för kvinnor av Jessica Almenäs och Lovisa "Lofsan" Sandström

Det här inlägget innehåller affiliatelänker från KRY, ICANIWILL, Svensk Hälsokost och Bokus. Om du väljer att köpa något via dem tillfaller en liten ersättning till Dagens Träning. Ditt pris påverkas inte av ersättningen, som är nödvändig för att driva runt hemsidan. Tack för ditt stöd!