Go to ...

Dagens träning

Nyheter om träning, motion och hälsa

RSS Feed

30 november, 2020

Årets Nyheter från Åre 2016-2017 ​


Vidare utveckling av skidområdets snösystem och barnkoncept, ny flyglinje mellan London Gatwick och Åre Östersund Airport, satsningar på Åre som mötesort, flera nyheter hos aktivitetsbolagen och ny stor musikfestival sista helgen i april – Åre Sessions. Här är en sammanställning av årets nyheter från Åre.

En kall och snörik start på november gjorde att skidsystemet kunde öppna redan den 19 november med hela fyra liftar och sex nedfarter. Nu står Åre mer än redo inför att vintersäsongen drar igång på allvar med flera nyheter att presentera.

Bland nyheterna ser vi norrskensspaningar, längdclinics, isskulptering och bröllop i snöigloo. Även en hel del yoga och mindfullness.

Hotellet Holiday Club Åre har under hösten genomgått en stor förändring och inleder vintersäsongen med att lansera nytt koncept – Active Inclusive – med fokus på den aktiva familjen, grön mat i nya restaurangen Grow, nytt SATS-gym och nya Season SPA.

Det blir ännu lättare att resa till och från Åre med till exempel utökad nattågstrafik från Göteborg med SJ och ny flyglinje mellan London Gatwick och Åre Östersund Airport med easyJet. Dessutom kan, som första destination i Sverige, Åregäster nu checka in och tagga bagage på plats i Åre på de tre största hotellen – Holiday Club Åre, Copperhill Mountain Lodgeoch Tott Hotell Åre samt på Station Åre. Detta för att minska tiden på flygplatsen.

Man satsar även tydligt vidare på mötesgästen och tillhandahåller skräddarsydda lösningar i allt från konferenslokaler och boenden till upplevelser och aktiviteter för större och mindre grupper.

Årets stora evenemangsnyhet är Åre Sessions som går av stapeln 29-30 april. Festivalen kommer göra nedslag på ett flertal scener och spelställen runtom i Åre – från platser i själva skidbacken till den stora arenan i Holiday Club. Den fullständiga artist-lineupen kommer innehålla ett tjugotal namn, med störst fokus på den nordiska musikscenens just nu främsta akter.

Läs också:  Nytt besöksnäringsprojekt till Värmland

Erbjudanden och rabatter

Ta reda på om du är pollenallergiker. Med KRY kan du träffa läkare via videosamtal, var du än befinner dig och nästan när som helst. Lär dig mer om pollen och allergier – testa KRY-appen HÄR!

Letar du nya träningskläder? Ange koden WELCOME10 och få 10 % rabatt på första köpet hos ICANIWILL! ICANIWILL är ett av träningsvärldens trendigaste varumärken. Med världen som marknad tillverkar de träningskläder från grunden – med målet att se Dig lyckas. KLICKA HÄR här för att inspireras av deras produkter.

Saknar din kropp något näringsämne? Hos Svensk Hälsokost kan du välja bland tusentals produkter – för välmående både på insidan och utsidan. KLICKA HÄR för att se sortiment och hitta erbjudanden som passar just dig.

Populära böcker

Löparglädje - från motion till ultradistans av Rune Larsson Stora stretchboken av Kristian Berg Träning för nyblivna mammor av Olga Rönnberg Lek med tanken: Mental träning för barn och ungdom av Anders och Johan Plate Stora löparboken för kvinnor av Jessica Almenäs och Lovisa "Lofsan" Sandström

Det här inlägget innehåller affiliatelänker från KRY, ICANIWILL, Svensk Hälsokost och Bokus. Om du väljer att köpa något via dem tillfaller en liten ersättning till Dagens Träning. Ditt pris påverkas inte av ersättningen, som är nödvändig för att driva runt hemsidan. Tack för ditt stöd!

Tags: , ,