Cornelia Hartsmar om Derbyritten: "Jag trodde det var en felringning"


Telefonen ringde hos den 21-åriga jockeyn Cornelia Hartsmar. Hon svarade, men trodde knappt på vad hon hörde. ”Jag fick frågan om jag ville rida i Svenskt Derby. Det låter kanske hemskt, men först trodde jag att det var en felringning.” Men det var det inte och på söndag 18 juli kan Cornelia Hartsmar bli den första kvinnliga jockeyn att vinna Svenskt Derby på Jägersro Galopp.
Cornelia Hartsmar om Derbyritten: ”Jag trodde det var en felringning”

Erbjudanden och rabatter

Ta reda på om du är pollenallergiker. Med KRY kan du träffa läkare via videosamtal, var du än befinner dig och nästan när som helst. Lär dig mer om pollen och allergier – testa KRY-appen HÄR!

Letar du nya träningskläder? Ange koden WELCOME10 och få 10 % rabatt på första köpet hos ICANIWILL! ICANIWILL är ett av träningsvärldens trendigaste varumärken. Med världen som marknad tillverkar de träningskläder från grunden – med målet att se Dig lyckas. KLICKA HÄR här för att inspireras av deras produkter.

Saknar din kropp något näringsämne? Hos Svensk Hälsokost kan du välja bland tusentals produkter – för välmående både på insidan och utsidan. KLICKA HÄR för att se sortiment och hitta erbjudanden som passar just dig.

Populära böcker

Löparglädje - från motion till ultradistans av Rune Larsson Stora stretchboken av Kristian Berg Träning för nyblivna mammor av Olga Rönnberg Lek med tanken: Mental träning för barn och ungdom av Anders och Johan Plate Stora löparboken för kvinnor av Jessica Almenäs och Lovisa "Lofsan" Sandström

Det här inlägget innehåller affiliatelänker från KRY, ICANIWILL, Svensk Hälsokost och Bokus. Om du väljer att köpa något via dem tillfaller en liten ersättning till Dagens Träning. Ditt pris påverkas inte av ersättningen, som är nödvändig för att driva runt hemsidan. Tack för ditt stöd!

Läs också:  Jarle Risa och Jasmin Nunige vann Ultravasan 2016