Gratis träningskvällar inför Vattenfall World Triathlon Stockholm


Även under 2016 finns Medley med som samarbetspartner till Vattenfall World Triathlon Stockholm. Tävlingen går av stapeln 3 juli, men redan nu finns en unik möjlighet att få tips på hur man bäst utvecklar simtekniken. Den 23:e januari drar de populära träningskvällarna Vattenfall Try Triathlon igång på Mörbybadet i Danderyd.

Det här blir fjärde året i rad som Medley är samarbetspartner till Sveriges största triathlonarrangemang. Intresset för triathlon och även simning som motionsform har ökat explosionsartat under de senaste åren. Det märks inte minst i Medleys anläggningar runt om i landet.

– Det är högtryck i bassängerna och det märks på våra ordinarie crawlkurser. Under 2015 hade vi drygt 2 300 kursstarter och det är en rejäl ökning jämfört med det första samarbetsåret 2013, säger Hans Albrektsson på Medley.

Under fjolåret var träningskvällarna välbesökta och tävlingen i slutet av augusti sålde slut med över 4 000 deltagare. En fingervisning på att kometsporten triathlon fortfarande vinner mark bland svenska motionärer.

– Triathlon har gått från extremsport till folksport – och träningskvällarna Vattenfall Try Triathlon är ett fantastiskt sätt för nybörjare att prova på idrotten. Vi ser fram emot fler fartfyllda och lärorika simträningar tillsammans med Medley inför tävlingen i juli, säger Petter Ericson Hållén på Vattenfall World Triathlon Stockholm.

Mer information om upplägget för de kostnadsfria träningskvällarna finns här.

Gratis träningskvällar – fortsatt samarbete med Vattenfall World Triathlon Stockholm

Erbjudanden och rabatter

Ta reda på om du är pollenallergiker. Med KRY kan du träffa läkare via videosamtal, var du än befinner dig och nästan när som helst. Lär dig mer om pollen och allergier – testa KRY-appen HÄR!

Läs också:  NY LANDSCHEF FÖR GENZYME I SVERIGE

Letar du nya träningskläder? Ange koden WELCOME10 och få 10 % rabatt på första köpet hos ICANIWILL! ICANIWILL är ett av träningsvärldens trendigaste varumärken. Med världen som marknad tillverkar de träningskläder från grunden – med målet att se Dig lyckas. KLICKA HÄR här för att inspireras av deras produkter.

Saknar din kropp något näringsämne? Hos Svensk Hälsokost kan du välja bland tusentals produkter – för välmående både på insidan och utsidan. KLICKA HÄR för att se sortiment och hitta erbjudanden som passar just dig.

Populära böcker

Löparglädje - från motion till ultradistans av Rune Larsson Stora stretchboken av Kristian Berg Träning för nyblivna mammor av Olga Rönnberg Lek med tanken: Mental träning för barn och ungdom av Anders och Johan Plate Stora löparboken för kvinnor av Jessica Almenäs och Lovisa "Lofsan" Sandström

Det här inlägget innehåller affiliatelänker från KRY, ICANIWILL, Svensk Hälsokost och Bokus. Om du väljer att köpa något via dem tillfaller en liten ersättning till Dagens Träning. Ditt pris påverkas inte av ersättningen, som är nödvändig för att driva runt hemsidan. Tack för ditt stöd!