ICANIWILL Perform Tights Khaki


Om du någon gång har känt att gymmet är slagfältet så har vi det ultimata kamouflaget för att hjälpa dig överleva de där tuffa träningspassen. Dessa Perform Tights, i en slående kombo av khaki &amp: svart kommer hjälpa dig vara i kampläge från början till slut. Dessa tights är tillverkade av italienskt, högkvalitativt, tyg med 59 % polyamid och 41 % elastan, speciellt sammansatt för att klara av de tyngsta lyften och mest energifyllda rörelserna. Det högst komprimerande tyget är designat för en tight passform medan den grymma skärningen och dragsko-midjan kommer forma sig perfekt efter din kropp. En liten ficka på insidan av midjan är en trevlig detalj. Vi rekommenderar att du väljer din vanliga storlek. Dessa fantastiska Perform Tights är tillgängliga i färgkombinationerna Djup lila/Svart, Khaki/Svart, Blå/Vit eller Hallon/Vit. Modellen är 171 cm och har på sig storlek XS

Erbjudanden och rabatter

Ta reda på om du är pollenallergiker. Med KRY kan du träffa läkare via videosamtal, var du än befinner dig och nästan när som helst. Lär dig mer om pollen och allergier – testa KRY-appen HÄR!

Letar du nya träningskläder? Ange koden WELCOME10 och få 10 % rabatt på första köpet hos ICANIWILL! ICANIWILL är ett av träningsvärldens trendigaste varumärken. Med världen som marknad tillverkar de träningskläder från grunden – med målet att se Dig lyckas. KLICKA HÄR här för att inspireras av deras produkter.

Saknar din kropp något näringsämne? Hos Svensk Hälsokost kan du välja bland tusentals produkter – för välmående både på insidan och utsidan. KLICKA HÄR för att se sortiment och hitta erbjudanden som passar just dig.

Läs också:  ICIW Perform Tank Top Grey Wmn

Populära böcker

Löparglädje - från motion till ultradistans av Rune Larsson Stora stretchboken av Kristian Berg Träning för nyblivna mammor av Olga Rönnberg Lek med tanken: Mental träning för barn och ungdom av Anders och Johan Plate Stora löparboken för kvinnor av Jessica Almenäs och Lovisa "Lofsan" Sandström

Det här inlägget innehåller affiliatelänker från KRY, ICANIWILL, Svensk Hälsokost och Bokus. Om du väljer att köpa något via dem tillfaller en liten ersättning till Dagens Träning. Ditt pris påverkas inte av ersättningen, som är nödvändig för att driva runt hemsidan. Tack för ditt stöd!