Go to ...

Dagens träning

Nyheter om träning, motion och hälsa

RSS Feed

16 december, 2019

ICIW Seamless Navy Tank Top Wmn


Den nya seamless-serien är här för att stanna! Dessa nya seamless-linnen är tillverkade i ett superlätt, snabbtorkande material, med 94% Nylon 6% Elastan. Perfekt för dina tuffa träningspass. Dekorativt vävt mönster på sidan, samt på ryggen av linnet. Mönstren är skapade med vävd mest-teknik som dessutom hjälper till att ventilera ut kroppsvärmen under träningen. ICIW-tryck på bröstet, vertikalt ICANIWILL-tryck på baksidan samt detaljer i nederkant på linnet. Alla tryck är reflekterande och hjälper dig synas i mörkret. Färger – Finns i Vit, Svart och Navy-blå. Normala i storleken, välj din vanliga storlek. Modellen har S och är 170 cm Denna produkt ingår i den nya Seamless-serien och är gjord för att matcha de nya seamless tightsen med extra hög midja samt linnena. Köp 2 produkter i den nya seamless-serien och spar 10% extra på hela ditt köp. Rabatten dras automatiskt i kassan.

Erbjudanden och rabatter

Ta reda på om du är pollenallergiker. Med KRY kan du träffa läkare via videosamtal, var du än befinner dig och nästan när som helst. Lär dig mer om pollen och allergier – testa KRY-appen HÄR!

Letar du nya träningskläder? Ange koden WELCOME10 och få 10 % rabatt på första köpet hos ICANIWILL! ICANIWILL är ett av träningsvärldens trendigaste varumärken. Med världen som marknad tillverkar de träningskläder från grunden – med målet att se Dig lyckas. KLICKA HÄR här för att inspireras av deras produkter.

Saknar din kropp något näringsämne? Hos Svensk Hälsokost kan du välja bland tusentals produkter – för välmående både på insidan och utsidan. KLICKA HÄR för att se sortiment och hitta erbjudanden som passar just dig.

Läs också:  ICANIWILL Black Grey Leo Tights

Populära böcker

Löparglädje - från motion till ultradistans av Rune Larsson Stora stretchboken av Kristian Berg Träning för nyblivna mammor av Olga Rönnberg Lek med tanken: Mental träning för barn och ungdom av Anders och Johan Plate Stora löparboken för kvinnor av Jessica Almenäs och Lovisa "Lofsan" Sandström

Det här inlägget innehåller affiliatelänker från KRY, ICANIWILL, Svensk Hälsokost och Bokus. Om du väljer att köpa något via dem tillfaller en liten ersättning till Dagens Träning. Ditt pris påverkas inte av ersättningen, som är nödvändig för att driva runt hemsidan. Tack för ditt stöd!

Tags: