SkiStar presenterar sommarens nyheter: Succén fortsätter med nya cykelsatsningar, fjällvandring, aktivitetshotell och evenemang


Det stora intresset att semestra i den skandinaviska fjällvärlden håller i sig. Med bara fyra månader kvar till sommaren är det därför hög tid att börja planera semestern i Sverige och Norge. Efter förra sommarens besöksrekord fortsätter SkiStar med flera investeringar i SkiStar Sports & Adventures för att möta gästernas efterfrågan på en aktiv sommarsemester.
SkiStar presenterar sommarens nyheter: Succén fortsätter med nya cykelsatsningar, fjällvandring, aktivitetshotell och evenemang

Erbjudanden och rabatter

Ta reda på om du är pollenallergiker. Med KRY kan du träffa läkare via videosamtal, var du än befinner dig och nästan när som helst. Lär dig mer om pollen och allergier – testa KRY-appen HÄR!

Letar du nya träningskläder? Ange koden WELCOME10 och få 10 % rabatt på första köpet hos ICANIWILL! ICANIWILL är ett av träningsvärldens trendigaste varumärken. Med världen som marknad tillverkar de träningskläder från grunden – med målet att se Dig lyckas. KLICKA HÄR här för att inspireras av deras produkter.

Saknar din kropp något näringsämne? Hos Svensk Hälsokost kan du välja bland tusentals produkter – för välmående både på insidan och utsidan. KLICKA HÄR för att se sortiment och hitta erbjudanden som passar just dig.

Populära böcker

Löparglädje - från motion till ultradistans av Rune Larsson Stora stretchboken av Kristian Berg Träning för nyblivna mammor av Olga Rönnberg Lek med tanken: Mental träning för barn och ungdom av Anders och Johan Plate Stora löparboken för kvinnor av Jessica Almenäs och Lovisa "Lofsan" Sandström

Det här inlägget innehåller affiliatelänker från KRY, ICANIWILL, Svensk Hälsokost och Bokus. Om du väljer att köpa något via dem tillfaller en liten ersättning till Dagens Träning. Ditt pris påverkas inte av ersättningen, som är nödvändig för att driva runt hemsidan. Tack för ditt stöd!

Läs också:  Emil Lindgren och Jennie Stenerhag försvarade mästartitlarna i MTB Maraton