SkiStar Vemdalen avslutar en lång vintersäsong och förbereder nu sommarens aktiviteter


Efter en lång vintersäsong, som inleddes redan den 4 november, har Vemdalen haft 169 dagar med skidåkning. Vemdalsskalet når vinterns toppnotering av ackumulerat snöfall med 415 cm när liftarna stänger söndagen den 21 april. Säsongen har inte bara bekräftat Vemdalens rykte som en snösäker destination, utan även stärkt intresset för vinteraktiviteter och skidåkning. 20 juni öppnas sommarsäsongen.
SkiStar Vemdalen avslutar en lång vintersäsong och förbereder nu sommarens aktiviteter

Erbjudanden och rabatter

Ta reda på om du är pollenallergiker. Med KRY kan du träffa läkare via videosamtal, var du än befinner dig och nästan när som helst. Lär dig mer om pollen och allergier – testa KRY-appen HÄR!

Letar du nya träningskläder? Ange koden WELCOME10 och få 10 % rabatt på första köpet hos ICANIWILL! ICANIWILL är ett av träningsvärldens trendigaste varumärken. Med världen som marknad tillverkar de träningskläder från grunden – med målet att se Dig lyckas. KLICKA HÄR här för att inspireras av deras produkter.

Saknar din kropp något näringsämne? Hos Svensk Hälsokost kan du välja bland tusentals produkter – för välmående både på insidan och utsidan. KLICKA HÄR för att se sortiment och hitta erbjudanden som passar just dig.

Populära böcker

Löparglädje - från motion till ultradistans av Rune Larsson Stora stretchboken av Kristian Berg Träning för nyblivna mammor av Olga Rönnberg Lek med tanken: Mental träning för barn och ungdom av Anders och Johan Plate Stora löparboken för kvinnor av Jessica Almenäs och Lovisa "Lofsan" Sandström

Det här inlägget innehåller affiliatelänker från KRY, ICANIWILL, Svensk Hälsokost och Bokus. Om du väljer att köpa något via dem tillfaller en liten ersättning till Dagens Träning. Ditt pris påverkas inte av ersättningen, som är nödvändig för att driva runt hemsidan. Tack för ditt stöd!

Läs också:  Fristads går in i Vättern Bike Games och Vätternrundan