Designa din egen sportklocka


Suunto presenterar nu det nya online-verktyget Suunto Customizer, som gör det möjligt för användare att skapa unika, personliga sportklockor. Customizer lanseras med Ambit3 Peak och Ambit3 Sport och användare kan välja sina favoritfärger och favoritmaterial för i princip alla synliga delar på klockan. Det breda utbudet av designdetaljer möjliggör tusentals unika kombinationer. Eftersom du kan gravera in ditt namn känns klockan som en del av dig så fort du sätter på den.

– En del människor gillar löpning och bergsklättring, andra föredrar triathlon och cykling – idrottare finns i alla färger och former, och nu gäller det även deras sportklockor. Våra användare av Ambit-kollektionen har länge kunnat anpassa sina klockors funktioner efter eget behov. Våra användare skapar också innehåll, utvecklar appar och delar sina träningsprogram påmovescount.com, så anpassningsverktyget är en naturlig fortsättning för oss, säger Janne Kallio, Performance Business Digital Lead på Suunto.

Få inspiration av dina favoritidrottare och skapa en design som inspirerar andra

Designade klockor som skapas och sparas av användarna visas i designgalleriet – en stor databas av unika designer som kan beställas. Användarna kommer även att kunna rösta fram sin favoritdesign – varje månad uppmärksammas den design med flest röster som Månadens design.

I designgalleriet finns dessutom inspirerande designer som skapats av Suunto-ambassadörer. Även de går att beställa. Ambassadörskollektionerna sparkas igång med designade klockor av den spanske traillöparen och skidäventyraren Kilian Jornet och av den svenska triathleten Åsa Lundström.

Anpassa en sportklocka till ditt lag

Med Suunto Customizer kan även hela lag skapa en egen design. Välj de färger och detaljer som symboliserar ditt lag och gör designen komplett med ditt lags namn. Spara designen i designgalleriet, lägg till bilder och en beskrivning av ditt lag, och dela verket med dina lagkamrater.

Läs också:  Spring på snö i pannlampans sken. Det här är Fjällöpning 2.0

Alla anpassade klockor tillverkas för hand i enlighet med kundens design på Suuntos produktionsanläggning i Vanda i Finland. Leveranstiden är två veckor från beställningsdatumet. Kolla in verktyget Suunto Customizer här www.suunto.com/customize eller titta på färdigdesignade klockor i designgalleriet www.suunto.com/designgallery.

Designa din egen Suunto sportklocka

Erbjudanden och rabatter

Ta reda på om du är pollenallergiker. Med KRY kan du träffa läkare via videosamtal, var du än befinner dig och nästan när som helst. Lär dig mer om pollen och allergier – testa KRY-appen HÄR!

Letar du nya träningskläder? Ange koden WELCOME10 och få 10 % rabatt på första köpet hos ICANIWILL! ICANIWILL är ett av träningsvärldens trendigaste varumärken. Med världen som marknad tillverkar de träningskläder från grunden – med målet att se Dig lyckas. KLICKA HÄR här för att inspireras av deras produkter.

Saknar din kropp något näringsämne? Hos Svensk Hälsokost kan du välja bland tusentals produkter – för välmående både på insidan och utsidan. KLICKA HÄR för att se sortiment och hitta erbjudanden som passar just dig.

Populära böcker

Löparglädje - från motion till ultradistans av Rune Larsson Stora stretchboken av Kristian Berg Träning för nyblivna mammor av Olga Rönnberg Lek med tanken: Mental träning för barn och ungdom av Anders och Johan Plate Stora löparboken för kvinnor av Jessica Almenäs och Lovisa "Lofsan" Sandström

Det här inlägget innehåller affiliatelänker från KRY, ICANIWILL, Svensk Hälsokost och Bokus. Om du väljer att köpa något via dem tillfaller en liten ersättning till Dagens Träning. Ditt pris påverkas inte av ersättningen, som är nödvändig för att driva runt hemsidan. Tack för ditt stöd!

Läs också:  Garmin® vívoactive® 4 och 4S smartwatches med GPS, förbättrad hälsoövervakning och nya animerade träningspass på skärmen