Jonas Franzén blir nordisk säljchef på Garmin


Garmin Nordic har anställt Jonas Franzén som ny Nordic Sales Director. Han tillträdde den 11 november och kommer närmast från Canon där han arbetat som försäljningschef i Göteborg.

– Jag förespråkar ett närvarande, konsekvent och äkta ledarskap, och vet att resultat genom involverade medarbetarna ger den mest långsiktiga hållbarheten och utvecklingen genom hela affären, säger Jonas Franzén.

– För att fortsätta möta marknadens krav på bästa sätt behöver vi hela tiden trimma och utveckla varje del i sälj & leveransprocessen. Detta gör vi genom tät intern kommunikation och regelbunden närvaro hos kunderna.

Fokus på Norden

Garmin som är ett amerikanskt bolag har funnits i över 25 har hög kännedom när det gäller moderna tekniska lösningar för den aktiva människan. Produkterna som Garmin erbjuder är högkvalitativa lösningar er inom flera olika segment till flera olika målgrupper.

– Garmins fantastiska produkter och funktioner inom bland annat aktiv fritid, löpning, träning, navigering i hav & natur, jakt, cykel och golf, matchar mina egna intressen väl och gör naturligtvis att jag brinner extra mycket för att bära ut, och se till att vi fortsätter att lyckas inom hela sortimentet i Nordens fyra länder förklarar Jonas.

– Jag är mycket glad att Jonas har kommit till Garmin. Han är en ytterst kompetent affärsman, med en flexibilitet som krävs för att kunna verka i Garmins olika segment och kundgrupper, säger Jan-Åke Arenäs, VD på Garmin Nordic.

– Jonas har en strategisk förmåga och en stor erfarenhet av ledning av personal. Han har också en unik förmåga att få team att arbeta åt samma håll med kunden i fokus, avslutar Jan-Åke.

Läs också:  Premiär - Cavaleno bygger fordon för fritidsmänniskor

Jonas Franzén blir Nordic Sales Director på Garmin Nordic

Erbjudanden och rabatter

Ta reda på om du är pollenallergiker. Med KRY kan du träffa läkare via videosamtal, var du än befinner dig och nästan när som helst. Lär dig mer om pollen och allergier – testa KRY-appen HÄR!

Letar du nya träningskläder? Ange koden WELCOME10 och få 10 % rabatt på första köpet hos ICANIWILL! ICANIWILL är ett av träningsvärldens trendigaste varumärken. Med världen som marknad tillverkar de träningskläder från grunden – med målet att se Dig lyckas. KLICKA HÄR här för att inspireras av deras produkter.

Saknar din kropp något näringsämne? Hos Svensk Hälsokost kan du välja bland tusentals produkter – för välmående både på insidan och utsidan. KLICKA HÄR för att se sortiment och hitta erbjudanden som passar just dig.

Populära böcker

Löparglädje - från motion till ultradistans av Rune Larsson Stora stretchboken av Kristian Berg Träning för nyblivna mammor av Olga Rönnberg Lek med tanken: Mental träning för barn och ungdom av Anders och Johan Plate Stora löparboken för kvinnor av Jessica Almenäs och Lovisa "Lofsan" Sandström

Det här inlägget innehåller affiliatelänker från KRY, ICANIWILL, Svensk Hälsokost och Bokus. Om du väljer att köpa något via dem tillfaller en liten ersättning till Dagens Träning. Ditt pris påverkas inte av ersättningen, som är nödvändig för att driva runt hemsidan. Tack för ditt stöd!