ICIW Melange Insert Tights Grey/Green Wmn


Sedan den dagen då ICANIWILL började jobba med kläder har deras mål varit att ge kunderna de bästa träningskläderna som ett verktyg för att Du ska nå dina mål.

Dessa Melange Insert Tights är tillverkade av två högkvalitativa grekiska tyg som lätt och följsamt anpassar sig efter din träning och dina rörelser.

  • Tillverkade i Europa
  • Grekiska tyger (46% Polyester 46% Polyamid 8% Elastan) / (48% Polyamid 44% Polyester 8% Elastan)
  • Sömmar och design som framhäver dina former på ett smickrande sätt
  • Semi hög midja
  • Snöre och dold ficka i midjan Tillgängliga i Blått / Grönt / Rosa.
  • Tillverkade för att matcha Melange Insert Zip (säljs separat)
  • Modellen är 172 cm lång, väger 64 kg och har storlek S

 

Tips: Ange koden WELCOME10 och få 10 % rabatt på första köpet hos ICANIWILL. Klicka HÄR för att besöka deras webbshop.

Erbjudanden och rabatter

Ta reda på om du är pollenallergiker. Med KRY kan du träffa läkare via videosamtal, var du än befinner dig och nästan när som helst. Lär dig mer om pollen och allergier – testa KRY-appen HÄR!

Letar du nya träningskläder? Ange koden WELCOME10 och få 10 % rabatt på första köpet hos ICANIWILL! ICANIWILL är ett av träningsvärldens trendigaste varumärken. Med världen som marknad tillverkar de träningskläder från grunden – med målet att se Dig lyckas. KLICKA HÄR här för att inspireras av deras produkter.

Saknar din kropp något näringsämne? Hos Svensk Hälsokost kan du välja bland tusentals produkter – för välmående både på insidan och utsidan. KLICKA HÄR för att se sortiment och hitta erbjudanden som passar just dig.

Läs också:  ICANIWILL Black White Long Sleeve Hoodie V.3

Populära böcker

Löparglädje - från motion till ultradistans av Rune Larsson Stora stretchboken av Kristian Berg Träning för nyblivna mammor av Olga Rönnberg Lek med tanken: Mental träning för barn och ungdom av Anders och Johan Plate Stora löparboken för kvinnor av Jessica Almenäs och Lovisa "Lofsan" Sandström

Det här inlägget innehåller affiliatelänker från KRY, ICANIWILL, Svensk Hälsokost och Bokus. Om du väljer att köpa något via dem tillfaller en liten ersättning till Dagens Träning. Ditt pris påverkas inte av ersättningen, som är nödvändig för att driva runt hemsidan. Tack för ditt stöd!