Lina Hallebratt är ”Årets kvinnliga äventyrare” – dubbelt upp för Lina och hennes fyrfota expeditionsmedlemmar


Äventyraren och jämtländskan Lina Hallebratt har blivit utnämnd till Årets kvinnliga äventyrare 2020. Hon erhåller den fina och prestigefyllda utmärkelsen för andra gången. Första tillfället var 2015 då hon vandrade, skidade och paddlade totalt 532 mil. Hon får utmärkelsen 2020 med hennes 175 mil på skidor längs Vita bandet som bas men 2020 bjöd även på cyling till Istanbul med kajak på släp.
Lina Hallebratt är ”Årets kvinnliga äventyrare” – dubbelt upp för Lina och hennes fyrfota expeditionsmedlemmar

Erbjudanden och rabatter

Ta reda på om du är pollenallergiker. Med KRY kan du träffa läkare via videosamtal, var du än befinner dig och nästan när som helst. Lär dig mer om pollen och allergier – testa KRY-appen HÄR!

Letar du nya träningskläder? Ange koden WELCOME10 och få 10 % rabatt på första köpet hos ICANIWILL! ICANIWILL är ett av träningsvärldens trendigaste varumärken. Med världen som marknad tillverkar de träningskläder från grunden – med målet att se Dig lyckas. KLICKA HÄR här för att inspireras av deras produkter.

Saknar din kropp något näringsämne? Hos Svensk Hälsokost kan du välja bland tusentals produkter – för välmående både på insidan och utsidan. KLICKA HÄR för att se sortiment och hitta erbjudanden som passar just dig.

Populära böcker

Löparglädje - från motion till ultradistans av Rune Larsson Stora stretchboken av Kristian Berg Träning för nyblivna mammor av Olga Rönnberg Lek med tanken: Mental träning för barn och ungdom av Anders och Johan Plate Stora löparboken för kvinnor av Jessica Almenäs och Lovisa "Lofsan" Sandström

Det här inlägget innehåller affiliatelänker från KRY, ICANIWILL, Svensk Hälsokost och Bokus. Om du väljer att köpa något via dem tillfaller en liten ersättning till Dagens Träning. Ditt pris påverkas inte av ersättningen, som är nödvändig för att driva runt hemsidan. Tack för ditt stöd!

Läs också:  Teknikbanor, hopp och roliga cykelleder – satsning har satt Säter på cykelkartan