Go to ...

Dagens träning

Nyheter om träning, motion och hälsa

RSS Feed

19 januari, 2022

Så här undviker du fallgroparna när du köper elcykel


2018 kommer bli ett rekordår för elcyklar, och den ökade efterfrågan beror inte minst på elfordonspremien som regeringen utlyste i september 2017. Intresset för premien har varit så pass stor att man beslutat att använda delar av 2019 års budget redan under 2018. Det stora utbudet gör det däremot svårt för många att veta vad man ska tänka på och vad man bör undvika när man köper elcykel.
Så här undviker du fallgroparna när du köper elcykel

Erbjudanden och rabatter

Ta reda på om du är pollenallergiker. Med KRY kan du träffa läkare via videosamtal, var du än befinner dig och nästan när som helst. Lär dig mer om pollen och allergier – testa KRY-appen HÄR!

Letar du nya träningskläder? Ange koden WELCOME10 och få 10 % rabatt på första köpet hos ICANIWILL! ICANIWILL är ett av träningsvärldens trendigaste varumärken. Med världen som marknad tillverkar de träningskläder från grunden – med målet att se Dig lyckas. KLICKA HÄR här för att inspireras av deras produkter.

Saknar din kropp något näringsämne? Hos Svensk Hälsokost kan du välja bland tusentals produkter – för välmående både på insidan och utsidan. KLICKA HÄR för att se sortiment och hitta erbjudanden som passar just dig.

Populära böcker

Löparglädje - från motion till ultradistans av Rune Larsson Stora stretchboken av Kristian Berg Träning för nyblivna mammor av Olga Rönnberg Lek med tanken: Mental träning för barn och ungdom av Anders och Johan Plate Stora löparboken för kvinnor av Jessica Almenäs och Lovisa "Lofsan" Sandström

Det här inlägget innehåller affiliatelänker från KRY, ICANIWILL, Svensk Hälsokost och Bokus. Om du väljer att köpa något via dem tillfaller en liten ersättning till Dagens Träning. Ditt pris påverkas inte av ersättningen, som är nödvändig för att driva runt hemsidan. Tack för ditt stöd!

Läs också:  Inför Ultravasan, Vasastafetten och Vasakvartetten 2019

Tags: