Parkour och Freerunning i Nordstan 7-10 maj


Under tre dagar 7-10 maj blir det skådespel utan dess like när föreningen Stampede upprepar förra årets succé-event genom att bjuda på ” Nordstan Takeover 2015”. Stampede bygger upp en bana mitt i Nordstan i samband med att den nya föreningslokalen byggs upp i Frihamnen.

Vad är Parkour och Freerunning egentligen? Hm? Jo det är när man gör det mer besvärligt för sig att ta sig fram, där det normalt sett inte går att ta sig fram, genom att göra volter i luften, kullerbyttor och hopp. Eller snarare en träningsmetod som går ut på att träna kroppen till att på ett smidigt och kontrollerat sätt kunna forcera olika typer av hinder i omgivningen med enbart kroppen som hjälpmedel. Man skapar helt enkelt en väg där det inte finns någon väg.

Resultatet är en häftig upplevelse för både åskådare och deltagare.

-Årets event kommer bjuda på grymma atleter, shower, träning, tävling och så klart mycket information. På torsdag och fredag kl 15-16 och lördag kl 13-14 blir det workshop för alla som är intresserade, då är det bara att hoppa in och testa Parkour med en tränare, säger Samir Cliff Gadré, arrangör.

Det hela avslutas på lördagen kl 15:00 med tävlingen Nordstan Takeover Challenge, där de grymmaste atleterna tävlar mot varandra och bjuder på sina coolaste tricks.

Erbjudanden och rabatter

Ta reda på om du är pollenallergiker. Med KRY kan du träffa läkare via videosamtal, var du än befinner dig och nästan när som helst. Lär dig mer om pollen och allergier – testa KRY-appen HÄR!

Letar du nya träningskläder? Ange koden WELCOME10 och få 10 % rabatt på första köpet hos ICANIWILL! ICANIWILL är ett av träningsvärldens trendigaste varumärken. Med världen som marknad tillverkar de träningskläder från grunden – med målet att se Dig lyckas. KLICKA HÄR här för att inspireras av deras produkter.

Läs också:  Svenskarnas semesteröar – ett paradis för Hollywoodproduktioner

Saknar din kropp något näringsämne? Hos Svensk Hälsokost kan du välja bland tusentals produkter – för välmående både på insidan och utsidan. KLICKA HÄR för att se sortiment och hitta erbjudanden som passar just dig.

Populära böcker

Löparglädje - från motion till ultradistans av Rune Larsson Stora stretchboken av Kristian Berg Träning för nyblivna mammor av Olga Rönnberg Lek med tanken: Mental träning för barn och ungdom av Anders och Johan Plate Stora löparboken för kvinnor av Jessica Almenäs och Lovisa "Lofsan" Sandström

Det här inlägget innehåller affiliatelänker från KRY, ICANIWILL, Svensk Hälsokost och Bokus. Om du väljer att köpa något via dem tillfaller en liten ersättning till Dagens Träning. Ditt pris påverkas inte av ersättningen, som är nödvändig för att driva runt hemsidan. Tack för ditt stöd!