Vansbro Triathlon och Uperform.dk i coachsamarbete


Vansbro Triathlon har tillsammans med Uperform.dk beslutat att tillsammans skapa en plattform för deltagare och möjligheten att komma väl förberedda till de svenska mästerskapen på medeldistans den 2 juli i Vansbro.

Uperform kommer från den första januari erbjuda coaching till de svenska mästerskapen i Vansbro, där alla deltagare har möjlighet att få personlig coaching som anpassas efter sin nivå, mål och livsstil.

– Vansbro Triathlon har länge varit en av de populäraste och mest uppskattade tävlingarna i Sverige, men genom detta hoppas vi kunna erbjuda deltagarna något extra och hjälpa alla att komma väl förberedda till oss i Vansbro, säger tävlingsledaren Clas Björling.

Vill erbjuda något som andra inte har

Uperform coaching är ett dansk-svenskt företag med etablering i hela Norden. Uperform, som har sitt fäste i Köpenhamn, är grundat av triathleten, personliga tränaren och sportnutritionisten Teresa Heimann Olsen. Uperform drivs av Teresa tillsammans med Patrik Nilsson, landslagstriathlet och svensk rekordhållare på Ironman.

– Min viktigaste mission är att få jobb, familj, socialt liv och träning att gå upp i en högre enhet. Jag vill erbjuda Vansbro Triathlon något som andra lopp inte har, samt ge alla deltagare en möjlighet att uppnå deras personliga mål, säger Teresa Heimann Olsen.

Uperform kommer löpande att publicera texter och material på Vansbro Triathlons hemsida och Facebook, samt på Uperform.dk och Facebook.

Vansbro Triathlon och Uperform.dk inleder coaching-samarbete

Erbjudanden och rabatter

Ta reda på om du är pollenallergiker. Med KRY kan du träffa läkare via videosamtal, var du än befinner dig och nästan när som helst. Lär dig mer om pollen och allergier – testa KRY-appen HÄR!

Letar du nya träningskläder? Ange koden WELCOME10 och få 10 % rabatt på första köpet hos ICANIWILL! ICANIWILL är ett av träningsvärldens trendigaste varumärken. Med världen som marknad tillverkar de träningskläder från grunden – med målet att se Dig lyckas. KLICKA HÄR här för att inspireras av deras produkter.

Läs också:  Modell för säker cykling

Saknar din kropp något näringsämne? Hos Svensk Hälsokost kan du välja bland tusentals produkter – för välmående både på insidan och utsidan. KLICKA HÄR för att se sortiment och hitta erbjudanden som passar just dig.

Populära böcker

Löparglädje - från motion till ultradistans av Rune Larsson Stora stretchboken av Kristian Berg Träning för nyblivna mammor av Olga Rönnberg Lek med tanken: Mental träning för barn och ungdom av Anders och Johan Plate Stora löparboken för kvinnor av Jessica Almenäs och Lovisa "Lofsan" Sandström

Det här inlägget innehåller affiliatelänker från KRY, ICANIWILL, Svensk Hälsokost och Bokus. Om du väljer att köpa något via dem tillfaller en liten ersättning till Dagens Träning. Ditt pris påverkas inte av ersättningen, som är nödvändig för att driva runt hemsidan. Tack för ditt stöd!