Ving först ut bland resebolagen med app för Apple TV


Den 4:e generationen av Apple TV lanserades i Sverige under hösten och en stor nyhet är att man får tillgång till App Store via enheten och inte längre är låst till de förinstallerade apparna. Som första svenskareseföretag släpper Ving nu en app för AppleTV.

Appar håller i snabb takt på att bli det nya sättet att se på tv och Apple TV:s gränssnitt lämpar sig perfekt för att se stora, härliga bilder och filmer. Vings app består i dagsläget av 14 artiklar/bildreportage och till varje artikel finns mellan 10-25 bilder.

– Appens syfte är att inspirera till våra kunders kommande resor och väcka reslusten. Vi hoppas även att fånga kunder som traditionellt sett inte rest med oss, inte minst med tanke på att utbudet i App Store idag inte är så väldigt stort, säger Claes Pellvik, marknadschef Ving.

Projektet har drivits av Vings marknadsavdelning i Sverige och appen har utvecklats i samarbete med Monterosa.

– Vi tror och hoppas att många kommer att få eller köpa den nya Apple TV:n nu under julhelgerna och vårt mål var att lyckas få ut vår app innan jul, som också är vår viktigaste säljperiod inför sommaren 2016. Under julhelgens första dagar placerade sig appen på topp 30-listan bland gratisapparna i App Store, vilket vi är jättenöjda med,fortsätter Claes Pellvik.

Appen är inte i första hand en säljkanal utan ska vara en inspirationskanal. Fokus är snygga inspirerande bilder med korta förklarande texter som ska locka kunderna att besöka och boka via Ving.se. Här hittar man bland annat bilder från Vings populära familjehotell Sunwing Resorts samt vuxenhotellen och Sunprime Hotels, Tio favoriter på Mallorca, kryssningar, drömstränder samt Triathlon för att visa på bredden i Vings utbud.
Ving först ut bland resebolagen med app för Apple TV

Läs också:  - Lidingöloppet MTB och SCOTT i nytt samarbete-

Erbjudanden och rabatter

Ta reda på om du är pollenallergiker. Med KRY kan du träffa läkare via videosamtal, var du än befinner dig och nästan när som helst. Lär dig mer om pollen och allergier – testa KRY-appen HÄR!

Letar du nya träningskläder? Ange koden WELCOME10 och få 10 % rabatt på första köpet hos ICANIWILL! ICANIWILL är ett av träningsvärldens trendigaste varumärken. Med världen som marknad tillverkar de träningskläder från grunden – med målet att se Dig lyckas. KLICKA HÄR här för att inspireras av deras produkter.

Saknar din kropp något näringsämne? Hos Svensk Hälsokost kan du välja bland tusentals produkter – för välmående både på insidan och utsidan. KLICKA HÄR för att se sortiment och hitta erbjudanden som passar just dig.

Populära böcker

Löparglädje - från motion till ultradistans av Rune Larsson Stora stretchboken av Kristian Berg Träning för nyblivna mammor av Olga Rönnberg Lek med tanken: Mental träning för barn och ungdom av Anders och Johan Plate Stora löparboken för kvinnor av Jessica Almenäs och Lovisa "Lofsan" Sandström

Det här inlägget innehåller affiliatelänker från KRY, ICANIWILL, Svensk Hälsokost och Bokus. Om du väljer att köpa något via dem tillfaller en liten ersättning till Dagens Träning. Ditt pris påverkas inte av ersättningen, som är nödvändig för att driva runt hemsidan. Tack för ditt stöd!