Vätternrundan söker en VD med stort engagemang


zw1zj4mkmdkr0ewjel1q

Som VD är ditt övergripande uppdrag att företräda Vätternrundan och Motala AIF Idrottsallians, stärka varumärket och leda arbetet framåt i detta. Du verkar som ambassadör för Vätternrundan i en mängd olika sammanhang och kommunicerar med många olika intressenter. Rollen innebär samverkan med myndigheter, kommuner och den ideella verksamheten kring arrangemangen. Vidare ingår ett stort nätverkande i rollen och att företräda Vätternrundan i näringslivet och idrottsvärlden, lokalt som internationellt.

Dina arbetsuppgifter som VD mer i detalj:
  • VD för Vätternrundan, Motala AIF IA och Motala Idrottspark AB
  • Adjungerad och föredragande ledamot i Vätternrundans styrelse, i Motala AIF Idrottsalliansstyrelse och Verkställande utskott samt i styrelsen för Motala Idrottspark AB
  • Leder, planerar, utvecklar och kontrollerar verksamheten i enlighet med styrelsens fastställda mål och strategier
  • Ansvarar för verksamhetens resultat
  • Övergripande personalansvar för tre personer i ledningsgruppen

 

Ditt uppdrag som VD är att sträva efter de mål som är satta för verksamheten, här i ingår att attrahera och öka antalet motionärer som tar del av arrangemangen. I målen ingår också att utveckla säkerheten, hållbarheten och helhetsupplevelsen kring Vätternrundan. Ditt uppdrag som VD innehåller ett stort mått av omvärldsanalys, gällande trender, koncept och upplevelser inom idrottsrörelsen och att se till att Vätternrundan ligger i täten för den utvecklingen.

Vem trivs här?

Vi söker dig som har en förståelse för ideellt arbete och kombinationen med kommersiellt arbete. Du har kunskap om och erfarenhet av idrottsrörelsen, ekonomi och marknad. Du har mycket god erfarenhet av ledarskap och personalansvar. Vi ser också att du har tidigare vana att hantera medier, event och sponsorrelationer. Du talar god svenska och engelska, har goda kunskaper i Microsoft office samt körkort.

Läs också:  Badsemester i bergen – en unik sommarupplevelse i Österrike

Som person är du utvecklingsorienterad, kommunikativ och med god förmåga till att skapa motivation och tillföra energi till verksamheten. Du kan visa passion och genom gott samarbete skapa målfokus i organisationen. Vidare är det viktigt att du är resultatorienterad, affärsdriven och har entreprenörstänk.

Vad erbjuder vi?

Vätternrundan erbjuder en unik tjänst som bidrar till Hälsa, Utmaning och Gemenskap. Sist men inte minst främjar Vätternrundan intresset för cykling som motionsform! För rätt person finns stora möjligheter att få vara med och utforma framtiden för Vätternrundan.

Är du intresserad?

Då ska du ansöka så snart som möjligt, dock senast den 13 december. Tjänsten ska tillsättas så snart som möjligt och därför sker rekryteringsarbetet löpande under ansökningstiden.

Vid frågor om rekryteringsarbetet kontakta
Rekryteringskonsult Catrine Wikström på tel: 023-70 55 94, catrin.wikström@adecco.se eller Rekryteringskonsult Johanna Andersson på tel: 011-191838 ellerjohanna.andersson@adecco.se

Vätternrundan söker en VD med stort engagemang

Erbjudanden och rabatter

Ta reda på om du är pollenallergiker. Med KRY kan du träffa läkare via videosamtal, var du än befinner dig och nästan när som helst. Lär dig mer om pollen och allergier – testa KRY-appen HÄR!

Letar du nya träningskläder? Ange koden WELCOME10 och få 10 % rabatt på första köpet hos ICANIWILL! ICANIWILL är ett av träningsvärldens trendigaste varumärken. Med världen som marknad tillverkar de träningskläder från grunden – med målet att se Dig lyckas. KLICKA HÄR här för att inspireras av deras produkter.

Saknar din kropp något näringsämne? Hos Svensk Hälsokost kan du välja bland tusentals produkter – för välmående både på insidan och utsidan. KLICKA HÄR för att se sortiment och hitta erbjudanden som passar just dig.

Läs också:  Umeåregionen först i Sverige med klimatanpassningsanalys för cykelleder

Populära böcker

Löparglädje - från motion till ultradistans av Rune Larsson Stora stretchboken av Kristian Berg Träning för nyblivna mammor av Olga Rönnberg Lek med tanken: Mental träning för barn och ungdom av Anders och Johan Plate Stora löparboken för kvinnor av Jessica Almenäs och Lovisa "Lofsan" Sandström

Det här inlägget innehåller affiliatelänker från KRY, ICANIWILL, Svensk Hälsokost och Bokus. Om du väljer att köpa något via dem tillfaller en liten ersättning till Dagens Träning. Ditt pris påverkas inte av ersättningen, som är nödvändig för att driva runt hemsidan. Tack för ditt stöd!