Ving ny sponsor till En Svensk Klassiker


En Svensk Klassiker inleder ett samarbete med Ving. Samarbetet innebär bland annat att man tillsammans kommer att anordna resor där man kan träna cykling, simning och löpning inför klassikerloppen.

– Resan som livsstilsförbättring är en tydlig trend vi kan se, att vi vill få ut någonting bestående av vår semester. Ett tecken på det är att allt fler vill träna på semestern och vårt samarbete med En Svensk Klassiker är ett utmärkt sätt att bemöta den efterfrågan vi ser bland många av våra kunder, säger Magdalena Öhrn, informationschef på Ving.

– Vi planerar ett flertal träningsresor för 2016 tillsammans med En Svensk Klassiker för den som vill träna simning, löpning och cykling inför sitt lopp. Den första klassikerresan kommer att genomföras under hösten på Mallorca, fortsätter Magdalena Öhrn, informationschef på Ving.

Just nu görs ett arbete med att se över vilka av Vings koncepthotell som passar allra bäst för att träna inför en klassiker på.

En Svensk Klassikers VD Michael Thorén är stolt och glad över det nya samarbetet.

– Jag kan bara instämma i det som Magdalena Öhrn säger, våra respektive verksamheter har intressanta beröringspunkter, säger han.
Ving ny samarbetspartner till En Svensk Klassiker

Erbjudanden och rabatter

Ta reda på om du är pollenallergiker. Med KRY kan du träffa läkare via videosamtal, var du än befinner dig och nästan när som helst. Lär dig mer om pollen och allergier – testa KRY-appen HÄR!

Letar du nya träningskläder? Ange koden WELCOME10 och få 10 % rabatt på första köpet hos ICANIWILL! ICANIWILL är ett av träningsvärldens trendigaste varumärken. Med världen som marknad tillverkar de träningskläder från grunden – med målet att se Dig lyckas. KLICKA HÄR här för att inspireras av deras produkter.

Läs också:  Decathlon bra budgetalternativ när Wellness testar skor

Saknar din kropp något näringsämne? Hos Svensk Hälsokost kan du välja bland tusentals produkter – för välmående både på insidan och utsidan. KLICKA HÄR för att se sortiment och hitta erbjudanden som passar just dig.

Populära böcker

Löparglädje - från motion till ultradistans av Rune Larsson Stora stretchboken av Kristian Berg Träning för nyblivna mammor av Olga Rönnberg Lek med tanken: Mental träning för barn och ungdom av Anders och Johan Plate Stora löparboken för kvinnor av Jessica Almenäs och Lovisa "Lofsan" Sandström

Det här inlägget innehåller affiliatelänker från KRY, ICANIWILL, Svensk Hälsokost och Bokus. Om du väljer att köpa något via dem tillfaller en liten ersättning till Dagens Träning. Ditt pris påverkas inte av ersättningen, som är nödvändig för att driva runt hemsidan. Tack för ditt stöd!