Nytt samarbete mellan Polar och Lidingöloppet ska ge en extra dimension till löpupplevelsen


Lidingöloppet och Polar inleder ett nytt samarbete där Polar blir en del av Världens största terränglopp genom att bli Officiell Timing Partner till Lidingöloppet.

– Det känns väldigt spännande att kunna inleda ett samarbete med Polar. Vi tror att vi tillsammans kommer skapa ett mervärde för våra deltagare genom att ge en extra dimension i uppladdningen inför Lidingöloppet. Vi hoppas också kunna bidra till en mer aktiv vardag för så många som möjligt genom samarbetet, säger Tomas Hoszek, Generalsekreterare för Lidingöloppet.

Lidingöloppet som ingår i ”En svensk klassiker” och räknas som världens största terränglopp arbetar aktivt med motion, hälsa och miljö som ledstjärnor. Höjdpunkten är själva loppet i september, men arrangörerna arbetar aktivt med hälsa och motion runt om i landet under hela året.

Samarbetet som sträcker sig över två år innebär att Polar kommer att vara delaktiga i flera av Lidingöloppets evenemang och utöka Lidingöloppet och dess deltagares kunskap inom motion och hälsa. Polar kommer att vara aktiva under den klassiska Lidingöloppshelgen men också under hela året genom närvaro på Lidingöloppet on Tour i form av föreläsningar på de löparträffar som anordnas.

– Vi glädjer oss åt att få inleda detta samarbete med Lidingöloppet och ser fram emot de
kommande 2 åren. Sedan ett antal år är vi partner till En Svensk Klassiker, så det härpartnerskapet känns som en naturlig fortsättning, säger Marianne Söderlund, Marknadsansvarig på Polar Sverige. Lidingöloppet är dessutom ett starkt varumärke med hög trovärdighet bland löpare, vilket vi värdesätter högt. Vi hoppas att samarbetet ger fler löpare möjligheten att upptäcka pulsträningens alla fördelar.

Läs också:  Svensk löparglädje fortsätter att växa

Erbjudanden och rabatter

Ta reda på om du är pollenallergiker. Med KRY kan du träffa läkare via videosamtal, var du än befinner dig och nästan när som helst. Lär dig mer om pollen och allergier – testa KRY-appen HÄR!

Letar du nya träningskläder? Ange koden WELCOME10 och få 10 % rabatt på första köpet hos ICANIWILL! ICANIWILL är ett av träningsvärldens trendigaste varumärken. Med världen som marknad tillverkar de träningskläder från grunden – med målet att se Dig lyckas. KLICKA HÄR här för att inspireras av deras produkter.

Saknar din kropp något näringsämne? Hos Svensk Hälsokost kan du välja bland tusentals produkter – för välmående både på insidan och utsidan. KLICKA HÄR för att se sortiment och hitta erbjudanden som passar just dig.

Populära böcker

Löparglädje - från motion till ultradistans av Rune Larsson Stora stretchboken av Kristian Berg Träning för nyblivna mammor av Olga Rönnberg Lek med tanken: Mental träning för barn och ungdom av Anders och Johan Plate Stora löparboken för kvinnor av Jessica Almenäs och Lovisa "Lofsan" Sandström

Det här inlägget innehåller affiliatelänker från KRY, ICANIWILL, Svensk Hälsokost och Bokus. Om du väljer att köpa något via dem tillfaller en liten ersättning till Dagens Träning. Ditt pris påverkas inte av ersättningen, som är nödvändig för att driva runt hemsidan. Tack för ditt stöd!