De var snabbast i Stockholm Tunnel Run


Igår, den 22:a november kl 12:00 gick startskottet för Elitklasserna i Stockholm Tunnel Run. Drygt 30 minuter senare hade en segrare korats och det på en riktigt bra tid. 

Loppet avgjordes i ett gråmulet Stockholm med start och mål i Värtahamnen. Löparna gav sig iväg för 10 km tunnellöpning och det var full fart från början. Ett jämnt lopp hela vägen på den kuperade banan med långa sega uppförsbackar.

I herrklassen blev det en spurtseger för Daniel Lundgren, Turbegers FK, före Napoleon Solomon, Fredrikshofs IF. Trea kom Ebba Tulu Chala, Spårvägens FK.

  1. Daniel Lundgren,Turebergs FK 30:19
  2. Napoleon Solomon, Fredrikshofs IF 30:27
  3. Ebba Tulu Chala, Spårvägens FK 30:30

I damklassen kom till slut favoriten Sandra Eriksson, IK Falken, till start och hon höll för favorittrycket. Hon var nästa 2.30 för tvåan Cecilia Norrbom, Spårvägens FK. PÅ tredje plats kom Charlotte Karlsson, Hässelby SK, 17 sek från en andraplats.

  1. Sandra Eriksson,IK Falken 33:27
  2. Cecilia Norrbom, Spårvägens FK 35:51
  3. Charlotte Karlsson, Hässelby SK 36:08

Alla resultat finns här: http://bit.ly/1y13VOs

Under dagen sprang 42 513 löpare Europas största 10 km lopp.

Erbjudanden och rabatter

Ta reda på om du är pollenallergiker. Med KRY kan du träffa läkare via videosamtal, var du än befinner dig och nästan när som helst. Lär dig mer om pollen och allergier – testa KRY-appen HÄR!

Letar du nya träningskläder? Ange koden WELCOME10 och få 10 % rabatt på första köpet hos ICANIWILL! ICANIWILL är ett av träningsvärldens trendigaste varumärken. Med världen som marknad tillverkar de träningskläder från grunden – med målet att se Dig lyckas. KLICKA HÄR här för att inspireras av deras produkter.

Läs också:  ​Duathlon-SM till Helsingborg för andra året i rad

Saknar din kropp något näringsämne? Hos Svensk Hälsokost kan du välja bland tusentals produkter – för välmående både på insidan och utsidan. KLICKA HÄR för att se sortiment och hitta erbjudanden som passar just dig.

Populära böcker

Löparglädje - från motion till ultradistans av Rune Larsson Stora stretchboken av Kristian Berg Träning för nyblivna mammor av Olga Rönnberg Lek med tanken: Mental träning för barn och ungdom av Anders och Johan Plate Stora löparboken för kvinnor av Jessica Almenäs och Lovisa "Lofsan" Sandström

Det här inlägget innehåller affiliatelänker från KRY, ICANIWILL, Svensk Hälsokost och Bokus. Om du väljer att köpa något via dem tillfaller en liten ersättning till Dagens Träning. Ditt pris påverkas inte av ersättningen, som är nödvändig för att driva runt hemsidan. Tack för ditt stöd!