GöteborgsVarvet i samarbete med Ung Cancer


Spring och gör skillnad i GöteborgsVarvet. Sedan 2011 har GöteborgsVarvet årligen öronmärkt startplatser för välgörenhet, en satsning som hittills har inbringat över 6 miljoner kronor. I Varvet 2016 finns möjlighet att springa halvmaran och samtidigt även bidra till Ung Cancers arbete.

– Ung Cancer arbetar för att förbättra levnadsvillkoren för unga vuxna cancerdrabbade. Vår förhoppning med det nya samarbetet är att vi tillsammans med Varvetlöparna och Ung Cancer skall bidra till att göra skillnad i detta viktiga arbete, säger Varvsgeneralen Bo Edsberger.

I Varvet i våras valde 2500 löpare att springa för en god sak till förmån för Clowner utan Gränser, Stadsmissionen och Ågrenska. GöteborgsVarvet arrangeras nästa gång den 21 maj 2016. Då finns alltså även möjlighet att springa för Ung Cancer.

–Vi är väldigt glada och stolta över att GöteborgsVarvet vill samarbeta med oss! Tack vare samarbetet kan vi nå ut till fler med information om att Ung Cancer finns och vilket stöd vi kan ge till unga vuxna cancerdrabbade.Vi kan skapa fler och bättre mötesplatser för våra medlemmar, fortsätta att arrangera rehabiliteringsläger och mentorskapsprogram och dela ut fler stipendium för ekonomiskt stöd och rehabilitering. säger Tove Lindahl Greve, Verksamhetschef Ung Cancer.

Anmälan till de öronmärkta platserna där man kan springa för en god sak i GöteborgsVarvet 2016 öppnar idag, den 1 juli.

Målsättningen är att minst 1,5 miljoner kronor skall fördelas till de organisationer som GöteborgsVarvet samarbetar med: Clowner utan Gränser, Stadsmissionen, Ågrenska och den nya partnern Ung Cancer.

Erbjudanden och rabatter

Ta reda på om du är pollenallergiker. Med KRY kan du träffa läkare via videosamtal, var du än befinner dig och nästan när som helst. Lär dig mer om pollen och allergier – testa KRY-appen HÄR!

Läs också:  Update: Visma Ski Classics Press conference invitation

Letar du nya träningskläder? Ange koden WELCOME10 och få 10 % rabatt på första köpet hos ICANIWILL! ICANIWILL är ett av träningsvärldens trendigaste varumärken. Med världen som marknad tillverkar de träningskläder från grunden – med målet att se Dig lyckas. KLICKA HÄR här för att inspireras av deras produkter.

Saknar din kropp något näringsämne? Hos Svensk Hälsokost kan du välja bland tusentals produkter – för välmående både på insidan och utsidan. KLICKA HÄR för att se sortiment och hitta erbjudanden som passar just dig.

Populära böcker

Löparglädje - från motion till ultradistans av Rune Larsson Stora stretchboken av Kristian Berg Träning för nyblivna mammor av Olga Rönnberg Lek med tanken: Mental träning för barn och ungdom av Anders och Johan Plate Stora löparboken för kvinnor av Jessica Almenäs och Lovisa "Lofsan" Sandström

Det här inlägget innehåller affiliatelänker från KRY, ICANIWILL, Svensk Hälsokost och Bokus. Om du väljer att köpa något via dem tillfaller en liten ersättning till Dagens Träning. Ditt pris påverkas inte av ersättningen, som är nödvändig för att driva runt hemsidan. Tack för ditt stöd!