Svensk träningsentreprenör ska bli världsledande


Företaget Vitamin Manager lanseras idag på bred front och målet är tydligt: att bli världsledande inom skräddarsydda vitaminer och kosttillskott. Tack vare en unik produktionsteknik kan över en miljon olika kombinationer skapas för att tillgodose olika människors behov. Grundtesen är nämligen att alla människor är olika – och att alla därmed också behöver olika vitaminer.

Bakom Vitamin Manager står Jojje Borssén, tidigare ägare och marknadschef på löpartidningen Runner’s World, tillsammans med privata investerare.

– Vi är alla unika och har olika behov utifrån hur vi lever våra liv. Vanligtvis är valen många och funktionerna av vitaminer svårtolkade. Vi förenklar de dagliga vitaminerna för våra kunder, säger Jojje Borssén.

Tjänsten är uppbyggd kring ett test där varje individ får reda på vad just den är i behov av för vitaminer och kosttillskott. Därefter får man månadsvis leverans direkt hem till brevlådan.

– Genom att göra ett enkelt test på vitaminmanager.com får varje individ reda på vad de behöver och då skapas en unik kombination som packas i praktiska dagsförpackningar. Om man redan vet vad man vill ha för mix så kan man  välja sin kombination själv, tillägger Jojje Borssén.

Vitamin Manager är en unik satsning. Inget liknande finns i Sverige och få försök har gjorts i Europa och resten av världen. Vitamin Manager satsar på Sverige under 2015 och kommer ta steget ut i Europa under första halvåret 2016.

Läs mer på Vitamin Managers hemsida.

JojjeBorssénCEO

Fakta Vitamin Manager

Vi säljer prenumerationer av vitaminer, oljor, mineraler, boosters och växtextrakt personligt anpassade för varje individ. Våra kunder uppskattar enkelheten i våra praktiska dagsförpackningar samt månadsleverans hem i brevlådan. Vår målsättning är att hjälpa varje unik människa med rätt vitaminer och rätt dosering. Priset är 195 kr första månaden och 295 kr efterföljande månader. Inga frakt eller fakturaavgifter tillkommer. Vitamin Manager startades 2015 med målsättningen på att bli världsledande inom skräddarsydda vitaminer och kosttillskott.

Fotograf: Tomas Eriksson, Studio Bildbolaget

Läs också:  VTI gör nu krocktester med cykel

Erbjudanden och rabatter

Ta reda på om du är pollenallergiker. Med KRY kan du träffa läkare via videosamtal, var du än befinner dig och nästan när som helst. Lär dig mer om pollen och allergier – testa KRY-appen HÄR!

Letar du nya träningskläder? Ange koden WELCOME10 och få 10 % rabatt på första köpet hos ICANIWILL! ICANIWILL är ett av träningsvärldens trendigaste varumärken. Med världen som marknad tillverkar de träningskläder från grunden – med målet att se Dig lyckas. KLICKA HÄR här för att inspireras av deras produkter.

Saknar din kropp något näringsämne? Hos Svensk Hälsokost kan du välja bland tusentals produkter – för välmående både på insidan och utsidan. KLICKA HÄR för att se sortiment och hitta erbjudanden som passar just dig.

Populära böcker

Löparglädje - från motion till ultradistans av Rune Larsson Stora stretchboken av Kristian Berg Träning för nyblivna mammor av Olga Rönnberg Lek med tanken: Mental träning för barn och ungdom av Anders och Johan Plate Stora löparboken för kvinnor av Jessica Almenäs och Lovisa "Lofsan" Sandström

Det här inlägget innehåller affiliatelänker från KRY, ICANIWILL, Svensk Hälsokost och Bokus. Om du väljer att köpa något via dem tillfaller en liten ersättning till Dagens Träning. Ditt pris påverkas inte av ersättningen, som är nödvändig för att driva runt hemsidan. Tack för ditt stöd!