Hockeysatsning på flickor i Huddinge


Björkängshallens ishall öppnas för träning åt ungdomslagen. Samtidigt startar prova på tillfällen för flickor i Huddinge som en del av kommunens satsning på flickors idrottande.

B-hallen i Björkängshallens ishall i Huddinge spolas och öppnas upp för träningstillfällen åt ungdomslagen och för att ge möjlighet åt flickor att prova på ishockey.

Preliminärt innebär detta att flickor kommer att kunna pröva på ishockey två gånger i veckan, en vardag och ett pass under helgen. Därtill kommer det under fredagar att arrangeras skridskodisko.

Satsning sker i samarbete tillsammans med den lokala föreningen Huddinge hockey som gör en särskild satsning på flickor.

– Det gläder mig att Huddinge hockey deltar i Huddinge kommuns satsning på flickors idrottande som är en av våra viktigaste prioriteringar, säger Vibeke Bildt (FP), ordförande i Kultur- och fritidsnämnden.

Erbjudanden och rabatter

Ta reda på om du är pollenallergiker. Med KRY kan du träffa läkare via videosamtal, var du än befinner dig och nästan när som helst. Lär dig mer om pollen och allergier – testa KRY-appen HÄR!

Letar du nya träningskläder? Ange koden WELCOME10 och få 10 % rabatt på första köpet hos ICANIWILL! ICANIWILL är ett av träningsvärldens trendigaste varumärken. Med världen som marknad tillverkar de träningskläder från grunden – med målet att se Dig lyckas. KLICKA HÄR här för att inspireras av deras produkter.

Saknar din kropp något näringsämne? Hos Svensk Hälsokost kan du välja bland tusentals produkter – för välmående både på insidan och utsidan. KLICKA HÄR för att se sortiment och hitta erbjudanden som passar just dig.

Populära böcker

Löparglädje - från motion till ultradistans av Rune Larsson

Läs också:  On blir officiell löpsko till Svenska Triathlonförbundet
Stora stretchboken av Kristian Berg Träning för nyblivna mammor av Olga Rönnberg Lek med tanken: Mental träning för barn och ungdom av Anders och Johan Plate Stora löparboken för kvinnor av Jessica Almenäs och Lovisa "Lofsan" Sandström

Det här inlägget innehåller affiliatelänker från KRY, ICANIWILL, Svensk Hälsokost och Bokus. Om du väljer att köpa något via dem tillfaller en liten ersättning till Dagens Träning. Ditt pris påverkas inte av ersättningen, som är nödvändig för att driva runt hemsidan. Tack för ditt stöd!