”Loppet för dig som vill uppleva något helt nytt!”


Vad har Dubai, Miami, Sydney och Paris gemensamt med Linköping? Svaret är att världens största eventserie The Color Run besöker alla de städerna. Och faktum är att Linköping får äran att hålla den nordiska premiären 2015.

Den 9 maj går startskottet för en färgfest utan dess like då ca 5000 löpare i alla åldrar kommer att springa, gå, dansa och hjula fem kilometer.

– Att världens största eventserie kommer till Linköping ska bli mycket spännande. The Color Run är mer än ett lopp, det är en unik upplevelse och en häftig färgglad fest. Så kom igen Linköping, dags att anmäla dig och dina vänner. Alla kan vara med! Uppmanar Anders Thorén, evenemangsansvarig på Arenabolaget.

The Color Run genomfördes första gången i USA 2012 och har sedan dess fullständigt exploderat världen över. 2014 genomfördes mer 300 lopp i över 50 länder och totalt deltog över 4 miljoner löpare världen över. Nu kommer loppet till Sverige och Linköping.

Förutom Linköping kommer loppen att gå av stapeln i Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala, Lund, Gävle samt en åttonde stad som offentliggörs inom kort. Deltagarna springer eller går fem kilometer och passerar längs vägen fyra stycken Color Stations. Alla har vit tröja när de startar och en regnbågsfärgad tröja när de springer i mål.

– Jag besökte arrangörerna i Köpenhamn, sprang loppet och blev helt tagen. Jag såg framför mig ett motionslopp liknande Vårruset, och möttes av en fest som liknade Summerburst. Deltagarna dansade, sjöng och skrattade sig igenom de fem kilometerna och i målet var det en gigantisk fest med glada människor som dansade i flera timmar. Detta är inte loppet för dig som vill sätta personligt rekord på fem km, detta är loppet för dig som vill uppleva nå helt nytt! Säger Tomas Stålmarck, svensk tävlingsledare.

Läs också:  Segrare kommer att koras i Tjejvasan och Vasaloppet 2021 – Vasaåket 2021 i Vasaloppsarenan lanseras i dag

The Color Run är öppet för alla, och alla kan delta oavsett förutsättningar. Vill man inte delta i själva loppet finns möjlighet att vara med som volontär. The Color Run Sverige söker både volontärer och föreningar som vill hjälpa till inför och under loppet. Mer information finns påwww.thecolorrun.se

Erbjudanden och rabatter

Ta reda på om du är pollenallergiker. Med KRY kan du träffa läkare via videosamtal, var du än befinner dig och nästan när som helst. Lär dig mer om pollen och allergier – testa KRY-appen HÄR!

Letar du nya träningskläder? Ange koden WELCOME10 och få 10 % rabatt på första köpet hos ICANIWILL! ICANIWILL är ett av träningsvärldens trendigaste varumärken. Med världen som marknad tillverkar de träningskläder från grunden – med målet att se Dig lyckas. KLICKA HÄR här för att inspireras av deras produkter.

Saknar din kropp något näringsämne? Hos Svensk Hälsokost kan du välja bland tusentals produkter – för välmående både på insidan och utsidan. KLICKA HÄR för att se sortiment och hitta erbjudanden som passar just dig.

Populära böcker

Löparglädje - från motion till ultradistans av Rune Larsson Stora stretchboken av Kristian Berg Träning för nyblivna mammor av Olga Rönnberg Lek med tanken: Mental träning för barn och ungdom av Anders och Johan Plate Stora löparboken för kvinnor av Jessica Almenäs och Lovisa "Lofsan" Sandström

Det här inlägget innehåller affiliatelänker från KRY, ICANIWILL, Svensk Hälsokost och Bokus. Om du väljer att köpa något via dem tillfaller en liten ersättning till Dagens Träning. Ditt pris påverkas inte av ersättningen, som är nödvändig för att driva runt hemsidan. Tack för ditt stöd!

Läs också:  Längdlandslaget på läger igen