Mikaela Laurén försvarar WBC VM-titeln på nationaldagen i Eriksdalshallen


Om mindre än en vecka drabbar den fyrfaldiga världsmästaren i boxning och WBC-champion, Mikaela Laurén samman med Victoria “La Reina de Guerra” Cisneros i en smått historisk match i Eriksdalshallen i Stockholm. De fightas i superweltvikt och förutom att försvara sin WBC titel så får Mikaela även chansen att boxas för sin femte världsmästartitel i UBF organisationen.

– Cisneros är en fantastisk boxare och en farlig motståndare, och jag är säker på att hon bjuder på tuffast möjliga motstånd, säger Mikaela Laurén.

Matchen och galan går av stapeln i klassiska Eriksdalshallen på nationaldagen med Paolo Roberto som konferencier och djupintervju med George Scott. Underhållning med Dogge Doggelito, Södra Sidan, Alpis, DC Grimsta. Kodie och Rawda.

– Våren har varit fullspäckad med otroligt bra och tuff träning. Det blir en grym match och jag siktar självklart på att för första gången i svensk boxningshistoria bli världsmästare fem gånger. Det betyder otroligt mycket för mig att gå en fight i Eriksdalshallen, en klassisk boxningsarena på hemmaplan, avslutar Laurén.

Victoria Cisneros, 30, från New Mexico, USA, har gått totalt 32 matcher. Hon är känd som en av sportens hårdaste boxare, särskilt uppmärksammad för sin teknik i närkamper. Cisneros rankas som nummer 8 enligt BoxRec och har en record på 11(4)-17(4)-2. Många av förlusterna kom i början av karriären som oerfaren boxare. Cisneros har mött några av giganterna i sin viktklass, bl a Cecilia Braekhus, Holly Holm, Chevelle Hallback och Tori Nelson. 2013 vann hon WBC-silvertiteln över topprankade Paty Ramirez.

Erbjudanden och rabatter

Ta reda på om du är pollenallergiker. Med KRY kan du träffa läkare via videosamtal, var du än befinner dig och nästan när som helst. Lär dig mer om pollen och allergier – testa KRY-appen HÄR!

Läs också:  ​”Hoppfullt att Bohuslän fått upp ögonen för behovet av cykelleder”

Letar du nya träningskläder? Ange koden WELCOME10 och få 10 % rabatt på första köpet hos ICANIWILL! ICANIWILL är ett av träningsvärldens trendigaste varumärken. Med världen som marknad tillverkar de träningskläder från grunden – med målet att se Dig lyckas. KLICKA HÄR här för att inspireras av deras produkter.

Saknar din kropp något näringsämne? Hos Svensk Hälsokost kan du välja bland tusentals produkter – för välmående både på insidan och utsidan. KLICKA HÄR för att se sortiment och hitta erbjudanden som passar just dig.

Populära böcker

Löparglädje - från motion till ultradistans av Rune Larsson Stora stretchboken av Kristian Berg Träning för nyblivna mammor av Olga Rönnberg Lek med tanken: Mental träning för barn och ungdom av Anders och Johan Plate Stora löparboken för kvinnor av Jessica Almenäs och Lovisa "Lofsan" Sandström

Det här inlägget innehåller affiliatelänker från KRY, ICANIWILL, Svensk Hälsokost och Bokus. Om du väljer att köpa något via dem tillfaller en liten ersättning till Dagens Träning. Ditt pris påverkas inte av ersättningen, som är nödvändig för att driva runt hemsidan. Tack för ditt stöd!