Zlatan blir ambassadör för Vitamin Well


Zlatan Ibrahimovic är ny ambassadör för den svenska uppstickaren Vitamin Well. Vitamindrycken har funnits sedan 2008 och är en svensk framgångssaga. Zlatan har själv druckit Vitamin Well under en längre tid, och med intresse följt företagets utveckling.

Vitamin Well och Zlatan har skapat ett samarbete där Zlatan bland annat ska fungera som ambassadör för varumärket ute i Europa. Vitamin Well är ett svenskt bolag där all produktion och utveckling sker i Sverige. Syftet med ambassadörskapet är för Vitamin Well att komma ut på den europeiska marknaden i association till en person som har ett av sportvärldens starkaste varumärken och som verkligen gillar produkten.

– Vi är så klart oerhört glada över att ha med Zlatan i vårt team. Vitamin Wells svenska ursprung är något som vi är väldigt stolta över och vad bättre då än att samarbeta med en levande svensk legend som Zlatan. Att han dessutom har en urban, smart och hälsosam profil gör samarbetet ännu mer självklart, säger Jonas Pettersson, VD på Vitamin Well.

Samarbetet kommer att lanseras i december och under 2015 kommer Vitamin Well och Zlatan genomföra flera aktiviteter tillsammans.

– Det ska bli enormt spännande att jobba ihop med Vitamin Well-teamet. Att hjälpa ett ungt, hungrigt och framför allt ett svenskt företag ut i världen känns som rätt utmaning för mig, säger Zlatan Ibrahimovic.

Erbjudanden och rabatter

Ta reda på om du är pollenallergiker. Med KRY kan du träffa läkare via videosamtal, var du än befinner dig och nästan när som helst. Lär dig mer om pollen och allergier – testa KRY-appen HÄR!

Läs också:  Syns du inte så finns du inte – även i år

Letar du nya träningskläder? Ange koden WELCOME10 och få 10 % rabatt på första köpet hos ICANIWILL! ICANIWILL är ett av träningsvärldens trendigaste varumärken. Med världen som marknad tillverkar de träningskläder från grunden – med målet att se Dig lyckas. KLICKA HÄR här för att inspireras av deras produkter.

Saknar din kropp något näringsämne? Hos Svensk Hälsokost kan du välja bland tusentals produkter – för välmående både på insidan och utsidan. KLICKA HÄR för att se sortiment och hitta erbjudanden som passar just dig.

Populära böcker

Löparglädje - från motion till ultradistans av Rune Larsson Stora stretchboken av Kristian Berg Träning för nyblivna mammor av Olga Rönnberg Lek med tanken: Mental träning för barn och ungdom av Anders och Johan Plate Stora löparboken för kvinnor av Jessica Almenäs och Lovisa "Lofsan" Sandström

Det här inlägget innehåller affiliatelänker från KRY, ICANIWILL, Svensk Hälsokost och Bokus. Om du väljer att köpa något via dem tillfaller en liten ersättning till Dagens Träning. Ditt pris påverkas inte av ersättningen, som är nödvändig för att driva runt hemsidan. Tack för ditt stöd!