Sanna Kallur ska utveckla produkter för Craft


Sportvarumärket Craft inleder samarbete med den svenska häcklöparen Sanna Kallur. Samarbetet innebär att den europeiska mästaren på 100 meter häck kommer att träna och tävla i Crafts produkter och även spela en nyckelroll i varumärkets produktutveckling.

– Sanna är en perfekt partner för oss, säger Crafts vd Jonas Peterson.

Han fortsätter:

– Hon är inte bara en av världens främsta häcklöpare utan också en mycket bra förebild och inspirationskälla inom sport och hälsa. Hon kommer att bli en fantastisk ambassadör för vårt varumärke och en suverän samarbetspartner i vår produktutveckling.

Satsar mot OS i Rio
Sanna Kallur, som har världsrekordet på 60 meter häck inomhus, är efter en lång skadeperiod äntligen redo att satsa fullt ut på OS i Rio 2016.

– Craft är precis som jag nästintill besatt av att jobba hårt och alltid sikta mot toppen, säger hon och fortsätter:

– Jag är övertygad om att vi kommer att ha ett mycket bra samarbete och tillsammans nå nya framgångar under de kommande åren.

På vägen till den brasilianska metropolen kommer Craft förse Sanna med tränings- och tävlingskläder, underkläder, tillbehör samt plagg för återhämtning och avslappning.

Samarbetet innebär också att Sanna kommer att ha en viktig roll i Crafts produktutveckling, främst inom kategorierna Run och Trainingwear, med fokus på både passform och design.

Samarbetet mellan Craft och Sanna Kallur startar 1 juli 2015.

Erbjudanden och rabatter

Ta reda på om du är pollenallergiker. Med KRY kan du träffa läkare via videosamtal, var du än befinner dig och nästan när som helst. Lär dig mer om pollen och allergier – testa KRY-appen HÄR!

Läs också:  NOW IS THE PERFECT TIME TO MOVE. NYA VENU® SQ – SMARTWATCH MED GPS FRÅN GARMIN®

Letar du nya träningskläder? Ange koden WELCOME10 och få 10 % rabatt på första köpet hos ICANIWILL! ICANIWILL är ett av träningsvärldens trendigaste varumärken. Med världen som marknad tillverkar de träningskläder från grunden – med målet att se Dig lyckas. KLICKA HÄR här för att inspireras av deras produkter.

Saknar din kropp något näringsämne? Hos Svensk Hälsokost kan du välja bland tusentals produkter – för välmående både på insidan och utsidan. KLICKA HÄR för att se sortiment och hitta erbjudanden som passar just dig.

Populära böcker

Löparglädje - från motion till ultradistans av Rune Larsson Stora stretchboken av Kristian Berg Träning för nyblivna mammor av Olga Rönnberg Lek med tanken: Mental träning för barn och ungdom av Anders och Johan Plate Stora löparboken för kvinnor av Jessica Almenäs och Lovisa "Lofsan" Sandström

Det här inlägget innehåller affiliatelänker från KRY, ICANIWILL, Svensk Hälsokost och Bokus. Om du väljer att köpa något via dem tillfaller en liten ersättning till Dagens Träning. Ditt pris påverkas inte av ersättningen, som är nödvändig för att driva runt hemsidan. Tack för ditt stöd!