Malmö Aviation fortsätter skidsatsning– knyter till sig det alpina landslaget


Malmö Aviation fortsätter sin satsning på att bli Sveriges skidflyg. Nu har flygbolaget tecknat samarbetsavtal med det alpina landslaget.

Sveriges alpina landslag står inför stora utmaningar kommande säsong med alpina VM i Beaver Creek som huvudnummer, men där också höga placeringar i den alpina världscupen är en viktig målsättning för laget.

–   Vi är givetvis mycket glada över det här avtalet. Malmö Aviation har ett linjenät som passar vår verksamhet mycket bra, säger alpine chefen Ville Bylin.

Avtalet med Malmö Aviation kommer att hjälpa alpina landslaget med logistiklösningar när de reser runt i Sverige och Norden, men även när det gäller anslutningsresor för att ta sig ut till tävling och träning runt om i Europa.

–   Nu knyter vi ännu ett skidlandslag till oss. Det blir ytterligare en viktig pusselbit i vår strävan att bli Sveriges skidflyg. Återigen var snabbhet, smidighet och enkelhet viktiga parametrar för samarbete. Vi ser fram emot att hjälpa det alpina landslaget med reselösningar så att de kan koncentrera sig på att nå ytterligare framgångar, säger Håkan Wahlström, försäljningschef hos Malmö Aviation.

Sveriges alpina nationalarena är placerad i Åre och Malmö Aviation har sedan ett år tillbaka en flyglinje som trafikerar just Åre/Östersund flygplats.

–   En stor del av vår verksamhet kretsar givetvis kring Åre. Dels när det gäller träning under säsongen, men sedan har vi också världscuptävlingar på hemmaplan, vilket gör vårt samarbete extra intressant, avslutar Ville Bylin.

Samarbetsavtalet gäller i två år.

Erbjudanden och rabatter

Ta reda på om du är pollenallergiker. Med KRY kan du träffa läkare via videosamtal, var du än befinner dig och nästan när som helst. Lär dig mer om pollen och allergier – testa KRY-appen HÄR!

Läs också:  ​Så kan du bevaka cyklisterna i Vätternrundan

Letar du nya träningskläder? Ange koden WELCOME10 och få 10 % rabatt på första köpet hos ICANIWILL! ICANIWILL är ett av träningsvärldens trendigaste varumärken. Med världen som marknad tillverkar de träningskläder från grunden – med målet att se Dig lyckas. KLICKA HÄR här för att inspireras av deras produkter.

Saknar din kropp något näringsämne? Hos Svensk Hälsokost kan du välja bland tusentals produkter – för välmående både på insidan och utsidan. KLICKA HÄR för att se sortiment och hitta erbjudanden som passar just dig.

Populära böcker

Löparglädje - från motion till ultradistans av Rune Larsson Stora stretchboken av Kristian Berg Träning för nyblivna mammor av Olga Rönnberg Lek med tanken: Mental träning för barn och ungdom av Anders och Johan Plate Stora löparboken för kvinnor av Jessica Almenäs och Lovisa "Lofsan" Sandström

Det här inlägget innehåller affiliatelänker från KRY, ICANIWILL, Svensk Hälsokost och Bokus. Om du väljer att köpa något via dem tillfaller en liten ersättning till Dagens Träning. Ditt pris påverkas inte av ersättningen, som är nödvändig för att driva runt hemsidan. Tack för ditt stöd!