Intersport ny sponsor för Stockholm Halvmarathon


Intersport blir från 2015 ny sponsor till Stockholm Halvmarathon. Det fleråriga avtalet innebär bland annat att Intersport kommer att bidra till folkfesten utmed Stockholm gator.

– Vi är mycket stolta över att få inleda ett samarbete med ett så starkt varumärke som Intersport. Stockholm Halvmarathon har under de senaste åren vuxit och blivit en folkfest på Stockholms gator. Genom att ha Kungsträdgården som bas för loppet och med en Intersportbutik på plats kommer vi att tillsammans kunna ge bästa servicen till deltagarna innan loppet. Med Intersport som partner hoppas vi att upplevelsen blir ännu bättre för både löpare och publik, säger Axel Lönnqvist, marknadsansvarig för Stockholm Halvmarathon.

Kärt barn har många namn. Stockholm Halvmarathon, Stockholmsloppet och S:t Eriksloppet. Sedan 2007 har höstens omtyckta halvmara i Stockholm hetat Stockholm Halvmarathon. Intresset för loppet har ökat stadigt, 2009 var 11 136 löpare anmälda, 2011 var 15 158 anmälda och 2014 års lopp blev fullt den 2 september med 18 046 anmälda löpare.

– Starka samarbetspartners och event är en viktig hörnsten i vårt arbete med att bli bäst på sport. Vi ser otroligt mycket fram mot folkfesten – genom sponsorskapet når vi en motionsintresserad målgrupp och får bidra till en oförglömlig sportupplevelse, vilket är kärnan i vår verksamhet, säger Ulf Kinneson, VD för Intersport.

Årets Stockholm Halvmarathon går av stapeln nu på lördag, den 13 september. Tävlingscentrum och expo ligger centralt i Kungsträdgården. Starten går utanför Stockholm slott klockan 15.30. Sedan springer löparna 21 098 meter genom vår vackra huvudstad, innan de kommer tillbaka till det Kungliga slottet för målgång. Stockholm Halvmarathon är en riktig löparfest med många deltagare och en riktigt stor publik som hejar längs banan.

Läs också:  Fira jul med sol och värme på Kanarieöarna

Erbjudanden och rabatter

Ta reda på om du är pollenallergiker. Med KRY kan du träffa läkare via videosamtal, var du än befinner dig och nästan när som helst. Lär dig mer om pollen och allergier – testa KRY-appen HÄR!

Letar du nya träningskläder? Ange koden WELCOME10 och få 10 % rabatt på första köpet hos ICANIWILL! ICANIWILL är ett av träningsvärldens trendigaste varumärken. Med världen som marknad tillverkar de träningskläder från grunden – med målet att se Dig lyckas. KLICKA HÄR här för att inspireras av deras produkter.

Saknar din kropp något näringsämne? Hos Svensk Hälsokost kan du välja bland tusentals produkter – för välmående både på insidan och utsidan. KLICKA HÄR för att se sortiment och hitta erbjudanden som passar just dig.

Populära böcker

Löparglädje - från motion till ultradistans av Rune Larsson Stora stretchboken av Kristian Berg Träning för nyblivna mammor av Olga Rönnberg Lek med tanken: Mental träning för barn och ungdom av Anders och Johan Plate Stora löparboken för kvinnor av Jessica Almenäs och Lovisa "Lofsan" Sandström

Det här inlägget innehåller affiliatelänker från KRY, ICANIWILL, Svensk Hälsokost och Bokus. Om du väljer att köpa något via dem tillfaller en liten ersättning till Dagens Träning. Ditt pris påverkas inte av ersättningen, som är nödvändig för att driva runt hemsidan. Tack för ditt stöd!