Nu rullar #komitrim Food Truck Tour 2014


Nu ger viktminskningskedjan Itrim sig ut på turné i Sverige. Under nio veckor kommer Itrims Food Truck rulla Sverige runt för att inspirera människor att välja en mer hälsosam livsstil.

– Vi brinner för att få Sverige i trim. Det finns mängder av viktminskningsprogram och metoder att välja mellan idag. Turnén är ett sätt att möta människor som ännu inte vet vad Itrim erbjuder och berätta om vårt världsledande viktprogram, säger Jesper Tengblad, marknadschef på Itrim.

Itrims Food Truck är fullastad med smakprover, erbjudanden, tävlingar, tips och inspiration. Itrims hälsorådgivare och motionsledare finns på plats för att svara på frågor och bjuda på kunskap.

– Vi kommer inte med valfläsk, utan vänder oss till alla som står inför ett vägskäl i livet och överväger att välja en hälsosammare väg. I vår Food Truck bjuder vi på både kunskap och inspiration inom hälsa samt smakprov på våra varma maträtter och mellanmålbars. Ta med dina kollegor och ät en nyttig lunch hos oss!, hälsar Jesper Tengblad.

Håll utkik på itrim.se/foodtruck för uppdaterad information om var Itrims Food Truck befinner sig de närmaste dagarna.

Följ #komitrim i sociala medier där bjuder Itrim på kunskap och inspiration inom mat, motion och motivation.

Erbjudanden och rabatter

Ta reda på om du är pollenallergiker. Med KRY kan du träffa läkare via videosamtal, var du än befinner dig och nästan när som helst. Lär dig mer om pollen och allergier – testa KRY-appen HÄR!

Letar du nya träningskläder? Ange koden WELCOME10 och få 10 % rabatt på första köpet hos ICANIWILL! ICANIWILL är ett av träningsvärldens trendigaste varumärken. Med världen som marknad tillverkar de träningskläder från grunden – med målet att se Dig lyckas. KLICKA HÄR här för att inspireras av deras produkter.

Läs också:  Svensk viktminskning på export till Kina

Saknar din kropp något näringsämne? Hos Svensk Hälsokost kan du välja bland tusentals produkter – för välmående både på insidan och utsidan. KLICKA HÄR för att se sortiment och hitta erbjudanden som passar just dig.

Populära böcker

Löparglädje - från motion till ultradistans av Rune Larsson Stora stretchboken av Kristian Berg Träning för nyblivna mammor av Olga Rönnberg Lek med tanken: Mental träning för barn och ungdom av Anders och Johan Plate Stora löparboken för kvinnor av Jessica Almenäs och Lovisa "Lofsan" Sandström

Det här inlägget innehåller affiliatelänker från KRY, ICANIWILL, Svensk Hälsokost och Bokus. Om du väljer att köpa något via dem tillfaller en liten ersättning till Dagens Träning. Ditt pris påverkas inte av ersättningen, som är nödvändig för att driva runt hemsidan. Tack för ditt stöd!