Friska medarbetare på livsstilsmässan Allt för Hälsan


Friska medarbetare kan vara företagets viktigaste framgångsfaktor. Näringslivet har upp till tiotals miljarder att vinna på att medarbetare håller sig friska. När människor rör på sig mer ökar syreupptagningsförmågan och därmed orken och prestationsförmågan. Det går helt enkelt inte att vara effektiv under en hel arbetsdag om man inte balanserar tillvaron med vila, kost och träning.

Allt för Hälsan kommer att ge företagsledningar, HR-avdelningar och deras medarbetare en mötesplats som flödar av insikt och kunskap kring vikten av friskare medarbetare och därmed ett friskare näringsliv. Mängder med seminarier och föreläsningar blir en inspirerande bas för ett fortsatt besök på mässan.

– Vi bjuder in företag och organisationer till mässan för att väcka debatt och för att inspirera fler till ett mer aktivt och hälsosamt liv, säger Erik Rådström på Stockholmsmässan som är projektchef för Allt för Hälsan. Samtidigt kan medarbetaren frossa i mässans hela utbud av inspiration och kunskap. Med över 200 seminarier och massor av prova-på-aktiviteter blir mässbesöket en mycket värdefull inspirations- och kunskapskälla.

Tema Balans
Allt för Hälsan vill inspirera besökaren att skapa en hälsosam livsstil – vilket görs genom en kombination av mental hälsa, en vital kropp som byggs genom fysisk träning och näringsrik kost, samt återhämtning för både kropp och huvud. I år förstärker vi detta genom att lyfta fram balans som mässans tema – den viktiga balansen mellan kropp, sinne och själ.

Erbjudanden och rabatter

Ta reda på om du är pollenallergiker. Med KRY kan du träffa läkare via videosamtal, var du än befinner dig och nästan när som helst. Lär dig mer om pollen och allergier – testa KRY-appen HÄR!

Läs också:  Här är idrotterna på SM-veckan sommar Helsingborg/Landskrona 2018

Letar du nya träningskläder? Ange koden WELCOME10 och få 10 % rabatt på första köpet hos ICANIWILL! ICANIWILL är ett av träningsvärldens trendigaste varumärken. Med världen som marknad tillverkar de träningskläder från grunden – med målet att se Dig lyckas. KLICKA HÄR här för att inspireras av deras produkter.

Saknar din kropp något näringsämne? Hos Svensk Hälsokost kan du välja bland tusentals produkter – för välmående både på insidan och utsidan. KLICKA HÄR för att se sortiment och hitta erbjudanden som passar just dig.

Populära böcker

Löparglädje - från motion till ultradistans av Rune Larsson Stora stretchboken av Kristian Berg Träning för nyblivna mammor av Olga Rönnberg Lek med tanken: Mental träning för barn och ungdom av Anders och Johan Plate Stora löparboken för kvinnor av Jessica Almenäs och Lovisa "Lofsan" Sandström

Det här inlägget innehåller affiliatelänker från KRY, ICANIWILL, Svensk Hälsokost och Bokus. Om du väljer att köpa något via dem tillfaller en liten ersättning till Dagens Träning. Ditt pris påverkas inte av ersättningen, som är nödvändig för att driva runt hemsidan. Tack för ditt stöd!