Svensk viktminskning på export till Kina


Den svenska viktminskningskedjan Itrim har etablerat sig i Kina. Företaget startade i Sverige 2003 och finns sedan tidigare på över 50 ställen i Sverige, USA och Tyskland. Intresset för Itrims program för viktminskning och livsstilsförändring är mycket stort – även utanför Sveriges gränser.

Enligt WHO är en tredjedel av Kinas vuxna befolkning överviktig och ligger nu på samma nivå som det globala snittet. Itrim har, i samarbete med den kinesiska hälsokedjan Naturade, öppnat tre viktminskningscenter i Guangzhou i Kanton provinsen i Kina.

– I takt med att övervikten och ohälsan ökat har även kineserna börjat efterfråga nått som verkligen fungerar. Vi har snart varit igång ett halvår och våra första medlemmar har nått sina mål. Precis som här hemma är de enormt nöjda med sina resultat. Det är fantastiskt att se hur likheterna ändå vida överträffar olikheterna, t o m i Kina, säger Martin Anderlind, VD Itrim International.

Itrims program i Kina ser mer eller mindre exakt ut som i Sverige, USA och Tyskland. Fokus ligger på kombinationen av nya mat- och motionsvanor tillsammans med det så avgörande personliga stödet från Itrims hälsorådgivare.

Itrim Kina är masterfranchisetagare och startats av VD Jason Li med bakgrund från bla McKinsey och Procter & Gamble, i partnerskap med Ms. Yao, grundare till Naturade.

– Vi har i Jason Li, Ms. Yao och deras team hittat enormt duktiga partners med stora ambitioner. Samarbetet fungerar över förväntan och det ska bli väldigt spännande att se vad vi tillsammans kan åstadkomma på den gigantiska kinesiska marknaden, säger Martin Anderlind.

Erbjudanden och rabatter

Ta reda på om du är pollenallergiker. Med KRY kan du träffa läkare via videosamtal, var du än befinner dig och nästan när som helst. Lär dig mer om pollen och allergier – testa KRY-appen HÄR!

Läs också:  Löparresor med upplevelsefokus

Letar du nya träningskläder? Ange koden WELCOME10 och få 10 % rabatt på första köpet hos ICANIWILL! ICANIWILL är ett av träningsvärldens trendigaste varumärken. Med världen som marknad tillverkar de träningskläder från grunden – med målet att se Dig lyckas. KLICKA HÄR här för att inspireras av deras produkter.

Saknar din kropp något näringsämne? Hos Svensk Hälsokost kan du välja bland tusentals produkter – för välmående både på insidan och utsidan. KLICKA HÄR för att se sortiment och hitta erbjudanden som passar just dig.

Populära böcker

Löparglädje - från motion till ultradistans av Rune Larsson Stora stretchboken av Kristian Berg Träning för nyblivna mammor av Olga Rönnberg Lek med tanken: Mental träning för barn och ungdom av Anders och Johan Plate Stora löparboken för kvinnor av Jessica Almenäs och Lovisa "Lofsan" Sandström

Det här inlägget innehåller affiliatelänker från KRY, ICANIWILL, Svensk Hälsokost och Bokus. Om du väljer att köpa något via dem tillfaller en liten ersättning till Dagens Träning. Ditt pris påverkas inte av ersättningen, som är nödvändig för att driva runt hemsidan. Tack för ditt stöd!