Stockholm Tunnel Run och adidas i samarbete


Den 22 november 2014 går Stockholm Tunnel Run av stapeln. Tillsammans med Lidingöloppet som arrangör blir det en 10 kilometer unik löparupplevelse i Norra Länkens tunnlar, innan biltrafiken släpps på.  Nu inleds ett partnerskap med adidas som satsar stort på löpning och kommer att vara med som samarbetspartner under detta once in a life time-evenemang.

Succén med lanseringen av boost i början av 2013, en revolutionerande teknologi för adidas löparskor, var startskottet för en storsatsning inom löpning för adidas, med målet att bli nummer ett. Tillsammans med Göteborgsvarvet, Lidingöloppet  och Midnattsloppet blir Stockholm Tunnel Run  det fjärde stora loppet som adidas sponsrar och en viktig del av adidas storsatsning inom löpning.

– Genom samarbetet med Stockholm Tunnel Run når adidas en ung och urban målgrupp som gillar nya utmaningar. Vi kommer vara med och göra Tunnel Run till ett häftigt lopp och en unik upplevelse, säger Jonas Carlström, sponsringsansvarig på adidas.

Intresset för Stockholm Tunnel Run är mycket stort bland löpare runtom i Sverige och i dagsläget är det över 30000 anmälda.

– Vi är glada att kunna ha adidas med oss som partner, med sitt stora kunnande kommer de bidra med innovationer inom såväl produkter som konceptet kring Tunnel Run, säger Tomas Hoszek, VD för Lidingöloppet.

Stockholm Tunnel Run är ett 10 km lopp som arrangeras den 22 november 2014 där alla är välkomna att vara med – allt från elit till motionär. De som deltar i loppet kommer att få en unik upplevelse i Norra Länkens tunnlar innan biltrafiken släpps på. Start och mål är i Värtahamnen.

Läs också:  Hässleholm en populär outdoor-destination

Erbjudanden och rabatter

Ta reda på om du är pollenallergiker. Med KRY kan du träffa läkare via videosamtal, var du än befinner dig och nästan när som helst. Lär dig mer om pollen och allergier – testa KRY-appen HÄR!

Letar du nya träningskläder? Ange koden WELCOME10 och få 10 % rabatt på första köpet hos ICANIWILL! ICANIWILL är ett av träningsvärldens trendigaste varumärken. Med världen som marknad tillverkar de träningskläder från grunden – med målet att se Dig lyckas. KLICKA HÄR här för att inspireras av deras produkter.

Saknar din kropp något näringsämne? Hos Svensk Hälsokost kan du välja bland tusentals produkter – för välmående både på insidan och utsidan. KLICKA HÄR för att se sortiment och hitta erbjudanden som passar just dig.

Populära böcker

Löparglädje - från motion till ultradistans av Rune Larsson Stora stretchboken av Kristian Berg Träning för nyblivna mammor av Olga Rönnberg Lek med tanken: Mental träning för barn och ungdom av Anders och Johan Plate Stora löparboken för kvinnor av Jessica Almenäs och Lovisa "Lofsan" Sandström

Det här inlägget innehåller affiliatelänker från KRY, ICANIWILL, Svensk Hälsokost och Bokus. Om du väljer att köpa något via dem tillfaller en liten ersättning till Dagens Träning. Ditt pris påverkas inte av ersättningen, som är nödvändig för att driva runt hemsidan. Tack för ditt stöd!