Team Sportia & Hoodin i nytt samarbete inom lokal sport


Under början av januari 2015 genomförs en nationell kampanj med Hoodin och Team Sportia under namnet ”Lokal sport & idrott”.

Sveriges lokala idrottsföreningar ska få ett nytt media för att nå ut lokalt!

Syftet är att sätta fokus på den lokala föreningen och dess behov att nå ut med sina nyheter och evenemang till lokalbefolkningen. Team Sportia lägger till samtliga sina butiker på Hoodin, av samma anledning, dvs att nå ut lokalt med den unika butikens lokala budskap. Dessutom kommer Team Sportia att ställa upp med ett mycket spännande pris i tävlingsdelen av kampanjen.

– Vi kommer att ta kontakt med flera tusen av Sveriges alla idrottsföreningar och vi hoppas att majoriteten av dem vill vara med i kampanjen. Jag vet av egen erfarenhet hur svårt, dyrt och tidskrävande det är för idrottsföreningar att nå ut effektivt med sina nyheter. På Facebook drunknar de bland allt annat, deras hemsida är det få som besöker men med Hoodin når de ut lokalt på ett effektivt sätt. Vi vet att vi kommer hjälpa Svensk idrott med något som är ett problem idag. Berättar Hoodin´s VD, Marcus Emne.

Att arbeta tätt tillsammans med det lokala föreningslivet är inget nytt för Team Sportia. Under sina 25 år i branschen har Team Sportia levererat matchställ, vattenflaskor, oändliga mängder tejp och mycket mer till små och stora idrottsföreningar över hela Sverige.

– Alla Team Sportia-butiker ägs och drivs av lokala entreprenörer som brinner för det lokala föreningslivet. Därför är vi väldigt glada över samarbetet med Hoodin, som blir ytterligare ett sätt för oss att hjälpa klubbar och föreningar att utveckla sin verksamhet och låta barn, ungdomar och vuxna hålla på med idrott, säger Morten Broby, ansvarig för klubbverksamheten på Team Sportia.

Läs också:  Fira bröllop i Vasaloppsmålet – ski in-vigsel erbjuds för femte året i rad

Erbjudanden och rabatter

Ta reda på om du är pollenallergiker. Med KRY kan du träffa läkare via videosamtal, var du än befinner dig och nästan när som helst. Lär dig mer om pollen och allergier – testa KRY-appen HÄR!

Letar du nya träningskläder? Ange koden WELCOME10 och få 10 % rabatt på första köpet hos ICANIWILL! ICANIWILL är ett av träningsvärldens trendigaste varumärken. Med världen som marknad tillverkar de träningskläder från grunden – med målet att se Dig lyckas. KLICKA HÄR här för att inspireras av deras produkter.

Saknar din kropp något näringsämne? Hos Svensk Hälsokost kan du välja bland tusentals produkter – för välmående både på insidan och utsidan. KLICKA HÄR för att se sortiment och hitta erbjudanden som passar just dig.

Populära böcker

Löparglädje - från motion till ultradistans av Rune Larsson Stora stretchboken av Kristian Berg Träning för nyblivna mammor av Olga Rönnberg Lek med tanken: Mental träning för barn och ungdom av Anders och Johan Plate Stora löparboken för kvinnor av Jessica Almenäs och Lovisa "Lofsan" Sandström

Det här inlägget innehåller affiliatelänker från KRY, ICANIWILL, Svensk Hälsokost och Bokus. Om du väljer att köpa något via dem tillfaller en liten ersättning till Dagens Träning. Ditt pris påverkas inte av ersättningen, som är nödvändig för att driva runt hemsidan. Tack för ditt stöd!