Karlslundsbadet öppnar för hösten


I tre veckor har Karlslundsbadet i Landskrona haft stängt för service och underhåll men idag, 26 augusti, öppnar badet igen med ordinarie öppettider. Välkommen hit.

Som vanligt inför höststarten är det nu dags att anmäla sig till nya kurser. I höst erbjuder vi
vattengympa, vuxensimskola och intensivsimskola. Kurserna startar vecka 38.

  • Vuxensimskola, onsdagar kl. 18.45. Anmälan 26 augusti – 12 september.
  • Intensivsimskola (6-9 år), tisdag och torsdag kl. 17-17.45. Anmälan 26 augusti – 5 september. Endast 10  platser.
  • Vattengympa, måndagar kl. 11-11.45 samt onsdagar kl. 18-18.45.

– IndoorWalking kommer vi inte ha som gruppträning längre, berättar Anna Wikström, badmästare på Karlslundsbadet. Har du friskvårdskort eller 10-kort kan du dock själv träna IndoorWalking, när
du vill, under badets öppettider. Har du aldrig testat den typ av träning kan du först prova på till drop-in pris. Vi kommer tyvärr inte heller ha någon babylek i höst men vi hoppas att åter kunna erbjuda kurser i babylek nästa år, avslutar Anna.

Mer tid och plats för motionssimning
Nytt för i höst är att motionssimning utökas på Läktarbadet. Nu erbjuder vi alla motionärer att simma där onsdagskvällar kl. 19-20. Tillträde endast med friskvårdskort eller 10-kort. Vi börjar också med motionssimning på helgen, lördag kl. 12-14 samt söndag kl. 11-14. Även detta inne på Läktarbadet. På dessa tider gäller ordinarie pris och du kan betala inträde per gång.

Under hösten kommer badet också erbjuda vuxenkvällar med arombastu och HLR-utbildning samt en piratdag för de yngre. Mer information om detta kommer inom kort.

Erbjudanden och rabatter

Ta reda på om du är pollenallergiker. Med KRY kan du träffa läkare via videosamtal, var du än befinner dig och nästan när som helst. Lär dig mer om pollen och allergier – testa KRY-appen HÄR!

Läs också:  Vinnaren i Innovation Awards 2015

Letar du nya träningskläder? Ange koden WELCOME10 och få 10 % rabatt på första köpet hos ICANIWILL! ICANIWILL är ett av träningsvärldens trendigaste varumärken. Med världen som marknad tillverkar de träningskläder från grunden – med målet att se Dig lyckas. KLICKA HÄR här för att inspireras av deras produkter.

Saknar din kropp något näringsämne? Hos Svensk Hälsokost kan du välja bland tusentals produkter – för välmående både på insidan och utsidan. KLICKA HÄR för att se sortiment och hitta erbjudanden som passar just dig.

Populära böcker

Löparglädje - från motion till ultradistans av Rune Larsson Stora stretchboken av Kristian Berg Träning för nyblivna mammor av Olga Rönnberg Lek med tanken: Mental träning för barn och ungdom av Anders och Johan Plate Stora löparboken för kvinnor av Jessica Almenäs och Lovisa "Lofsan" Sandström

Det här inlägget innehåller affiliatelänker från KRY, ICANIWILL, Svensk Hälsokost och Bokus. Om du väljer att köpa något via dem tillfaller en liten ersättning till Dagens Träning. Ditt pris påverkas inte av ersättningen, som är nödvändig för att driva runt hemsidan. Tack för ditt stöd!