K-yoga i Malmö utökar sin verksamhet


Den 1 september startar K-yoga i Malmö höstkurserna i nya större lokaler på Industrigatan 4. Förutom ordinarie utbud med Yoga och meditation utökar de med nyheter som Pilates, Barnyoga, Fridans och Mediyoga. 

K-yoga, som ingår i Medborgarskolan, flyttar till nya och större lokaler på Industrigatan 4 i Malmö, nära Föreningsgatan. Höstterminen startar måndagen den 1 september med fler kurser och nya lärare. Förutom Ashtanga yoga, Mindfulness,  Klassisk yoga och meditation erbjuds nyheter som Barnyoga, Pilates, Fridans och Mediyoga.Höstens kurser inleds med en gratis introduktions klass av Ashtanga Mysore Style i Lund på fredag den 29 augusti och i Malmö på söndag den 31 augusti.

– Jag märker att intresset för Yoga och andra hälsofrämjande kurser ökar mer och mer. Det känns därför extra roligt att börjar höstterminen i nya och större lokaler, berättar Joachim Maathz- ämnesansvarig på Medborgarskolan, med ansvar för K-yoga och övriga Kropp och själ-kurser i Skåne.

Yoga ger livet, kroppen och sinnet ny energi

Erfarna och välutbildade lärare leder dig genom yogapassen så du kan utvecklas i din egen takt på ett sunt och harmoniskt sätt. Yogapassen som helhet, och att de utförs i en lugn härlig miljö bidrar till den optimala upplevelsen av meditativ träning, återhämtning och självutveckling.Kroppen blir stark, smidig och balanserad. Sinnet blir klart, lugnt och mer positivt. Kroppen tillverkar och utsöndrar välgörande och viktiga hormoner som ökar välbefinnandet och avhjälper smärta och minskar stress betydligt.

FAKTA

K-yoga ingår i Medborgarskolans regi.
I Malmö finns K-yoga på Industrigatan 4 A
och i Lund på Östra Mårtensgatan 15.

Utbudet

Malmö
http://www.medborgarskolan.se/regioner/region-syd/Kommuner/malmo/Amnesomraden1/kropp-och-sjal/

Lund
http://www.medborgarskolan.se/regioner/region-syd/Kommuner/lund/Amnesomraden1/kropp-och-sjal/

Erbjudanden och rabatter

Ta reda på om du är pollenallergiker. Med KRY kan du träffa läkare via videosamtal, var du än befinner dig och nästan när som helst. Lär dig mer om pollen och allergier – testa KRY-appen HÄR!

Läs också:  Vansbrosimningen blir en del av Challenge Family

Letar du nya träningskläder? Ange koden WELCOME10 och få 10 % rabatt på första köpet hos ICANIWILL! ICANIWILL är ett av träningsvärldens trendigaste varumärken. Med världen som marknad tillverkar de träningskläder från grunden – med målet att se Dig lyckas. KLICKA HÄR här för att inspireras av deras produkter.

Saknar din kropp något näringsämne? Hos Svensk Hälsokost kan du välja bland tusentals produkter – för välmående både på insidan och utsidan. KLICKA HÄR för att se sortiment och hitta erbjudanden som passar just dig.

Populära böcker

Löparglädje - från motion till ultradistans av Rune Larsson Stora stretchboken av Kristian Berg Träning för nyblivna mammor av Olga Rönnberg Lek med tanken: Mental träning för barn och ungdom av Anders och Johan Plate Stora löparboken för kvinnor av Jessica Almenäs och Lovisa "Lofsan" Sandström

Det här inlägget innehåller affiliatelänker från KRY, ICANIWILL, Svensk Hälsokost och Bokus. Om du väljer att köpa något via dem tillfaller en liten ersättning till Dagens Träning. Ditt pris påverkas inte av ersättningen, som är nödvändig för att driva runt hemsidan. Tack för ditt stöd!