Nytt utegym i Mjärdevi Science Park


Lagom inför Mjärdevistafetten står det nya utegymmet i Collegiumparken i Mjärdevi Science Park klart. I parken arbetar närmare 6 000 personer och många av dem är träningsintresserade, så löpning och joggning på de fina stigarna, gångarna och vägarna är en vanlig lunchsysselsättning. Nu kompletteras träningsmöjligheterna med ett utegym.

Utegymmet består av en Multi-functional trainer och en Rudder trainer. Intill träningsredskapen finns skyltar som visar hur man kan använda redskapen för att träna specifika muskelgrupper. Man kan exempelvis göra sit-ups, pull-ups, armhävningar, stretchövningar och roddträning.

Man kan också scanna en QR-kod och få tillgång till en ”personlig tränare” som visar hur de olika övningarna ska utföras och som också ger en del tips för mer effektiv träning.

Det är Linköpings kommun, Miljö och samhällsbyggnadsförvaltningen som satt upp gymmet i dialog med träningsintresserade personer i Mjärdevi Science Park:

Ta gärna bilder av dig själv och andra som använder utegymmet och lägg upp på/tagga Mjärdevi Science Parks Facebook och/eller Instagram så uppmuntrar vi ännu fler att komma och träna!

Erbjudanden och rabatter

Ta reda på om du är pollenallergiker. Med KRY kan du träffa läkare via videosamtal, var du än befinner dig och nästan när som helst. Lär dig mer om pollen och allergier – testa KRY-appen HÄR!

Letar du nya träningskläder? Ange koden WELCOME10 och få 10 % rabatt på första köpet hos ICANIWILL! ICANIWILL är ett av träningsvärldens trendigaste varumärken. Med världen som marknad tillverkar de träningskläder från grunden – med målet att se Dig lyckas. KLICKA HÄR här för att inspireras av deras produkter.

Saknar din kropp något näringsämne? Hos Svensk Hälsokost kan du välja bland tusentals produkter – för välmående både på insidan och utsidan. KLICKA HÄR för att se sortiment och hitta erbjudanden som passar just dig.

Läs också:  Do's and don’ts för nybörjare på topptur

Populära böcker

Löparglädje - från motion till ultradistans av Rune Larsson Stora stretchboken av Kristian Berg Träning för nyblivna mammor av Olga Rönnberg Lek med tanken: Mental träning för barn och ungdom av Anders och Johan Plate Stora löparboken för kvinnor av Jessica Almenäs och Lovisa "Lofsan" Sandström

Det här inlägget innehåller affiliatelänker från KRY, ICANIWILL, Svensk Hälsokost och Bokus. Om du väljer att köpa något via dem tillfaller en liten ersättning till Dagens Träning. Ditt pris påverkas inte av ersättningen, som är nödvändig för att driva runt hemsidan. Tack för ditt stöd!