Premiär för Skandinaviska Idrottsmässan


Skandinaviska idrottsmässan har en bred och omfattande inriktning och riktar sig mot såväl elitidrottare som motionärer, med träningsformer för både prestation och välbefinnande. Mässan erbjuder ett enormt utbud för alla att mötas, lära och inspireras.

I samarbete med Malmö stad fritidsförvaltningen fyller Skandinaviska Idrottsmässan ett tomrum som efterfrågats under många år. 2014 arrangeras mässan för första gången, och har kommit för att stanna.

– Skandinaviska Idrottsmässan vänder sig till alla som arbetar inom idrott, träning och aktiv hälsa, men även till dig som är utövare vare sig du är elitidrottare eller motionär. Vår målsättning är att Skandinaviska Idrottsmässan ska vara en mötes- och utbildningsplats för alla, säger arrangören Thomas Lindell från E3 Event & Education.

En mötesplats för alla

– Skandinaviska Idrottsmässan är en mötesplats för aktiva, ledare, motionärer, tränare, idrottslegender och näringsliv och är också den naturliga mötesplatsen mellan förbund, organisationer och dess medlemmar, säger Per-Olov Bergqvist, avdelningschef evenemangs- och rekreationsavdelningen på fritidsförvaltningen, om Stadionområdet som den naturliga mötesplatsen för idrott och hälsa.

På mässan träffar du ledande leverantörer som presenterar sina produkter och tjänster. Ta del av de senaste produkterna, prova, testa, diskutera – och handla till specialpriser.

Motiveras, utbildas – inspireras

Med fler än 170 olika inslag inom olika teman erbjuder Skandinaviens största kunskapsprogram – under alla fyra dagar pågår ett stort antal föreläsningar, seminarier, workshops och praktiska inslag. Här finns något för alla oavsett nivå och målsättning. Motiveras, utbildas och inspireras av ett stort antal experter och idrottsprofiler – med fler än 60 olika experter utlovas inspiration, utveckling och kunskap långt utöver det vanliga.

Läs också:  Slå världsrekordet med Travelshop på cykelns dag den 3 juni

Testa på och utmana

På mässan har du chans att testa på olika spännande idrotts- och träningsformer – under ledning av marknadsledande idrottsprofiler, förbund och klubbar. Låt dig inspireras, ta del av vinnande program och metoder. Du kan också utmana dig själv och dina vänner i olika fys- och hälsotester – jämför dina resultat med toppelitidrottare och få svar på din form! Varför inte utmana dem? Se även Malmö Redhawks SM-guldlag från 1994 möta Team Skåne, ett lag av framstående juniorer, seniorer och Malmöprofiler.

Ambassadörer

Skandinaviska Idrottsmässans ambassadörer finns på plats för att inspirera, motivera och utmana dig. Kom och träffa bland annat Torgny Mogren, Therese Sjögran, Mattias Sunneborn, Anna Laurell, Tomas Gustafsson och Kim Martin.

Erbjudanden och rabatter

Ta reda på om du är pollenallergiker. Med KRY kan du träffa läkare via videosamtal, var du än befinner dig och nästan när som helst. Lär dig mer om pollen och allergier – testa KRY-appen HÄR!

Letar du nya träningskläder? Ange koden WELCOME10 och få 10 % rabatt på första köpet hos ICANIWILL! ICANIWILL är ett av träningsvärldens trendigaste varumärken. Med världen som marknad tillverkar de träningskläder från grunden – med målet att se Dig lyckas. KLICKA HÄR här för att inspireras av deras produkter.

Saknar din kropp något näringsämne? Hos Svensk Hälsokost kan du välja bland tusentals produkter – för välmående både på insidan och utsidan. KLICKA HÄR för att se sortiment och hitta erbjudanden som passar just dig.

Populära böcker

Löparglädje - från motion till ultradistans av Rune Larsson Stora stretchboken av Kristian Berg

Läs också:  ​Längre och tuffare Varvspremiär
Träning för nyblivna mammor av Olga Rönnberg Lek med tanken: Mental träning för barn och ungdom av Anders och Johan Plate Stora löparboken för kvinnor av Jessica Almenäs och Lovisa "Lofsan" Sandström

Det här inlägget innehåller affiliatelänker från KRY, ICANIWILL, Svensk Hälsokost och Bokus. Om du väljer att köpa något via dem tillfaller en liten ersättning till Dagens Träning. Ditt pris påverkas inte av ersättningen, som är nödvändig för att driva runt hemsidan. Tack för ditt stöd!