Wassberg invigde Vålådalens rullskidbana


Vålådalens rullskidbana är invigd. Thomas Wassberg klippte bandet och tävlingen vanns av Teodor Peterson före landslagskamraterna Carl Quicklund och Simon Persson. Herrarnas varvrekord lyder 4.24, medan damernas sattes av Lina Korsgren, 5.22.

Åkarna uppskattade banan:

– Nu är Vålådalen ett fulländat ställe! Banan är välgjord och håller hög kvalitet, sade Teodor, som också berättade att träningen går bra och att han ser fram emot vintern.
– Det är en fantastisk bana och jag kommer absolut hit igen, inte minst för att köra intervaller, sade Lina.

Banan är nu öppen för allmänheten, det går bra att åka rullskidor, inlines, cykel och rullstol, samt träna skidskytte. Observera att arbete fortfarande pågår på banan – respektera arbetsfordon och avspärrningar! Spåravgift 60 kr.

Ca 3 km av den totala banlängden på 5 km, är elbelyst. Genom ett samarbete med Swix och Atomic finns rullskidor, stavar, hjälm och pjäxor att hyra.

Erbjudanden och rabatter

Ta reda på om du är pollenallergiker. Med KRY kan du träffa läkare via videosamtal, var du än befinner dig och nästan när som helst. Lär dig mer om pollen och allergier – testa KRY-appen HÄR!

Letar du nya träningskläder? Ange koden WELCOME10 och få 10 % rabatt på första köpet hos ICANIWILL! ICANIWILL är ett av träningsvärldens trendigaste varumärken. Med världen som marknad tillverkar de träningskläder från grunden – med målet att se Dig lyckas. KLICKA HÄR här för att inspireras av deras produkter.

Saknar din kropp något näringsämne? Hos Svensk Hälsokost kan du välja bland tusentals produkter – för välmående både på insidan och utsidan. KLICKA HÄR för att se sortiment och hitta erbjudanden som passar just dig.

Läs också:  Special Olympics World Winter Games arrangeras i Sverige år 2021

Populära böcker

Löparglädje - från motion till ultradistans av Rune Larsson Stora stretchboken av Kristian Berg Träning för nyblivna mammor av Olga Rönnberg Lek med tanken: Mental träning för barn och ungdom av Anders och Johan Plate Stora löparboken för kvinnor av Jessica Almenäs och Lovisa "Lofsan" Sandström

Det här inlägget innehåller affiliatelänker från KRY, ICANIWILL, Svensk Hälsokost och Bokus. Om du väljer att köpa något via dem tillfaller en liten ersättning till Dagens Träning. Ditt pris påverkas inte av ersättningen, som är nödvändig för att driva runt hemsidan. Tack för ditt stöd!