Polar sätter färg med Blackcurrant och Misty Blue


Vissa dagar är mer hektiska än andra och ibland hinner du helt enkelt inte med det planerade träningspasset. Men undvik det dåliga samvetet för just det passet och ta istället hjälp av Polar Loop, för att se hur aktiv du behöver vara i vardagen för att främja och behålla hälsan.

Sätt färg på vardagsaktiviteterna
Med nya Loop Blackcurrant och Misty Blue får du möjligheten att sätta färg på vardagsaktiviteterna och motivationen att göra de hälsosmarta valen. Det populära och smarta armbandet registrerar alla dina aktiviteter under dagen, t.ex språngmarschen till bussen, trapporna istället för hissen och allmänna vardagsbestyr som när du lagar middagen. Dess stilrena design gör den till ett bekvämt tillbehör som kan bäras 24 timmar om dygnet, så den mäter även hur många timmar du sover och hur rofylld sömnen är. För en fullständig överblick av din dagliga aktivitet och träning kan du komplettera Loop med en H7 pulssensor. Självklart finns vår populära föregångare Smoky Black kvar i butikerna, för dig som föredrar det klassiskt tidlösa.

Följ upp dina resultat via Polar Flow webbtjänst och app
– Visar hur många kalorier du har förbrukat under hela dagen. Beräkningen blir ännu mer exakt när Loop kombineras med Polar H7 pulssensor under träningspasset
– Ger dig ett dagligt aktivitetsmål baserat på kön, vikt, ålder och typ av arbetsdag
– Ger förslag på aktiviteter som du kan göra under dagen för att nå ditt mål
– Påminner dig när du har suttit för länge och uppmuntrar dig att resa dig och ta korta pauser, vilket är mycket viktigt för din hälsa och välbefinnande.
– Registrerar automatiskt hur många timmar du sover och hur rofylld/orolig din sömn är

Läs också:  Hur säkra är cykelstråken i din kommun?

Mer än en smart pryl
–  Polar Loop är mer än en smart pryl, den fungerar även som ett snyggt armband med klockfunktion. Genom ett enkelt knapptryck får du information om antal steg, kaloriförbrukning, hur mycket som kvarstår för att du ska nå ditt dagliga mål samt tid på dygnet. Du får snabbt en inblick i hur aktiv du är i din vardag, samtidigt som Loop betonar vikten av att vara aktiv varje dag säger Marianne Söderlund, Marknadsansvarig på Polar Sverige.

Pris och tillgänglighet
Polar Loop Blackcurrant och Misty Blue finns tillgängliga fr.o.m september. Rekommenderat pris är 945:-. Polar Flow app för Polar Loop är kostnadsfri och laddas ner via  Apple’s App Store ellerGoogle Play

Erbjudanden och rabatter

Ta reda på om du är pollenallergiker. Med KRY kan du träffa läkare via videosamtal, var du än befinner dig och nästan när som helst. Lär dig mer om pollen och allergier – testa KRY-appen HÄR!

Letar du nya träningskläder? Ange koden WELCOME10 och få 10 % rabatt på första köpet hos ICANIWILL! ICANIWILL är ett av träningsvärldens trendigaste varumärken. Med världen som marknad tillverkar de träningskläder från grunden – med målet att se Dig lyckas. KLICKA HÄR här för att inspireras av deras produkter.

Saknar din kropp något näringsämne? Hos Svensk Hälsokost kan du välja bland tusentals produkter – för välmående både på insidan och utsidan. KLICKA HÄR för att se sortiment och hitta erbjudanden som passar just dig.

Populära böcker

Löparglädje - från motion till ultradistans av Rune Larsson Stora stretchboken av Kristian Berg

Läs också:  Zengun och Jonas Colting samlar in pengar under ÖTILLÖ
Träning för nyblivna mammor av Olga Rönnberg Lek med tanken: Mental träning för barn och ungdom av Anders och Johan Plate Stora löparboken för kvinnor av Jessica Almenäs och Lovisa "Lofsan" Sandström

Det här inlägget innehåller affiliatelänker från KRY, ICANIWILL, Svensk Hälsokost och Bokus. Om du väljer att köpa något via dem tillfaller en liten ersättning till Dagens Träning. Ditt pris påverkas inte av ersättningen, som är nödvändig för att driva runt hemsidan. Tack för ditt stöd!