Träna med Anna Lindberg, Tobias Karlsson och Sabina Dufberg på Allt för Hälsan


På Allt för Hälsan, Nordens största hälsomässa som hålls på Stockholmsmässan den 6-9 november, har besökarna chansen att träna med stjärnor. Be your best convention är ett träningskonvent med fokus på träningsglädje och inspiration. Här skapar simhopperskan Anna Lindberg, dansaren Tobias Karlsson från Let’s dance och Sabina Dufberg från TV-programmet Biggest Loser träningsmagi för hundratals deltagare.

Be your best convention hölls för första gången på förra årets Allt för Hälsan och blev en stor succé. Biljetterna sålde slut månader före eventet, varpå en repris till årets mässa kändes självklar för både Stockholmsmässan och arrangörerna.

– Den pågående hälsotrenden som fokuserar mindre på vikt och mer på välmående är något vi vill uppmuntra och vi har därför byggt konventet utifrån det. Allt för Hälsan är ett perfekt tillfälle att ta chansen att bli bästa versionen av sig själv. Vi vill avdramatisera träning och hets, få alla att upptäcka glädjen i rörelse, säger Mela Lithman, eventansvarig.

På Be your best convention platsar alla, både nybörjare och toppidrottare. Besökarna får chansen att träna tillsammans med förebilder och idrottsstjärnor. I det digra programmet ryms simhopperskan Anna Lindberg, Tobias Karlsson från Let’s dance och Sabina Dufberg som har varit coach i TV-programmet Biggest Loser. Under dagen utmanas deltagarna att tänja på sina gränser – om de har lust – eller helt enkelt bara ha väldigt roligt i träningskläder. Det handlar om att ha kul tillsammans och man tränar efter förmåga och kan pausa när man vill.  Stjärnornas uppdrag från scenen är att sätta fokus på deltagarna och få dem att glänsa!

Läs också:  Lång idrottsfest inleds i Jönköping(s kommun)

Biljetten för träningskonventet, som hålls den 8 november, bokas på www.träningsevent.se. För 1095 kr får deltagarna en proppfull träningsdag, en fin goodiebag och två dagars inträde till Allt för hälsan.

Erbjudanden och rabatter

Ta reda på om du är pollenallergiker. Med KRY kan du träffa läkare via videosamtal, var du än befinner dig och nästan när som helst. Lär dig mer om pollen och allergier – testa KRY-appen HÄR!

Letar du nya träningskläder? Ange koden WELCOME10 och få 10 % rabatt på första köpet hos ICANIWILL! ICANIWILL är ett av träningsvärldens trendigaste varumärken. Med världen som marknad tillverkar de träningskläder från grunden – med målet att se Dig lyckas. KLICKA HÄR här för att inspireras av deras produkter.

Saknar din kropp något näringsämne? Hos Svensk Hälsokost kan du välja bland tusentals produkter – för välmående både på insidan och utsidan. KLICKA HÄR för att se sortiment och hitta erbjudanden som passar just dig.

Populära böcker

Löparglädje - från motion till ultradistans av Rune Larsson Stora stretchboken av Kristian Berg Träning för nyblivna mammor av Olga Rönnberg Lek med tanken: Mental träning för barn och ungdom av Anders och Johan Plate Stora löparboken för kvinnor av Jessica Almenäs och Lovisa "Lofsan" Sandström

Det här inlägget innehåller affiliatelänker från KRY, ICANIWILL, Svensk Hälsokost och Bokus. Om du väljer att köpa något via dem tillfaller en liten ersättning till Dagens Träning. Ditt pris påverkas inte av ersättningen, som är nödvändig för att driva runt hemsidan. Tack för ditt stöd!