Bärbar och vattentät* musikspelare för träningen


Låt musiken peppa dig när du springer, tränar på gymmet eller simmar med helt nya Bluetooth®Walkman NWZ-WS610 – med en praktiskt ringformad fjärrkontroll.

Att lyssna på musik vid träning kan både öka motivationen och distrahera sinnet. Den senaste generationens bärbara MP3-spelare från Sony är framtagen för samma ändamål. Musikspelaren har en bekväm och säker passform när man springer i spåret – utan störande sladdar. De vattentäta och smart designade in ear-hörlurarna erbjuder omslutande användning och skarpt ljud under morgonens simpass eller i duschen efter träningen.

För första gången fungerar Walkman NWZ-WS610 även som ett bärbart Bluetooth-headset. Det ger fler möjligheter att lyssna på musik, till exempel trådlöst direkt från en smartphone under löpturen eller träningspasset.

Styr musiken och ta emot samtal även när du är på språng med den medföljande ringformade fjärrkontrollen2. Med den strömsnåla och trådlösa tekniken i Sonys smidiga fjärrkontroll kan den användas längre utan att användaren behöver oroa sig för att ladda batteriet3.

Lagra musik i Walkmans minne eller strömma låtar trådlöst med tjänster som Music Unlimited, Spotify och YouTube via en smartphone. Tack vare SoundMix-funktionen som skickligt blandar musiken med ljudnotiserna från smartphonens appar missar man inga meddelanden från aktiva appar under träningen.

Låt inte samtal med vänner störa träningen – med Walkman NWZ-WS610 kan man ta handsfree-samtal samtidigt som man tränar. Håll bara Walkman mot en smartphone för ett ögonblick och börja prata. NFC förenklar trådlös anslutning mellan enheterna, utan krånglig ihopkoppling eller inställningsmenyer att oroa sig för.

Använd Sonys app Song Pal för ännu bättre kontroll och användarvänlighet. Med den går det att styra Walkman från en smartphone, bläddra bland lagrad musik efter artist eller album och justera ljudinställningar. Dessutom finns en mängd olika inställningar tillgängliga för att förbättra ljudkvaliteten, inklusive Clear Phase™ för realistiskt ljud och Clear Bass™ som ger dynamisk djup bas utan distorsion.

Läs också:  ​Anders Svensson ny Supercoach på Dplay

Att ladda Walkman med musiksamlingen går både snabbt och enkelt. Anslut bara NWZ-WS610 med en sladd och dra över filer direkt från datorn, utan krångliga överföringsprogram.

Cirkapriser och tillgänglighet
Den vattentäta, bärbara MP3-spelaren Walkman NWZ-WS610 med Bluetooth® finns tillgänglig från början av oktober 2014.

Modell: cirkapris:
NWZ-WS613 4GB 1 600 SEK
NWZ-WS615 16GB 2 050 SEK

Erbjudanden och rabatter

Ta reda på om du är pollenallergiker. Med KRY kan du träffa läkare via videosamtal, var du än befinner dig och nästan när som helst. Lär dig mer om pollen och allergier – testa KRY-appen HÄR!

Letar du nya träningskläder? Ange koden WELCOME10 och få 10 % rabatt på första köpet hos ICANIWILL! ICANIWILL är ett av träningsvärldens trendigaste varumärken. Med världen som marknad tillverkar de träningskläder från grunden – med målet att se Dig lyckas. KLICKA HÄR här för att inspireras av deras produkter.

Saknar din kropp något näringsämne? Hos Svensk Hälsokost kan du välja bland tusentals produkter – för välmående både på insidan och utsidan. KLICKA HÄR för att se sortiment och hitta erbjudanden som passar just dig.

Populära böcker

Löparglädje - från motion till ultradistans av Rune Larsson Stora stretchboken av Kristian Berg Träning för nyblivna mammor av Olga Rönnberg Lek med tanken: Mental träning för barn och ungdom av Anders och Johan Plate Stora löparboken för kvinnor av Jessica Almenäs och Lovisa "Lofsan" Sandström

Det här inlägget innehåller affiliatelänker från KRY, ICANIWILL, Svensk Hälsokost och Bokus. Om du väljer att köpa något via dem tillfaller en liten ersättning till Dagens Träning. Ditt pris påverkas inte av ersättningen, som är nödvändig för att driva runt hemsidan. Tack för ditt stöd!

Läs också:  Stadium cyklar snyggt och säkert i vår