Första trådlösa hörlurarna med pulsmätare – kommer till Sverige i höst


Jabra Sport Pulse Wireless är den första trådlösa hörluren i världen som både kan ta pulsen och fungera som personlig tränare. Den nya luren och Jabras Sport Life App kan vara vägen till nya personliga rekord.

Med Jabra Sport Pulse Wireless hörlurar och appen Sport Life kan träningen bli både lättare och roligare. Denna träningslösning kombinerar en pulsmätare i örat med en personlig tränare i form av en röst, som i realtid hjälper till att peppa till nya resultat. Det som behövs är lurarna – inga sladdar till andra apparater eller bröstband. Allt för att ge ökad rörlighet och frihet i träningen. Och ljudet har Dolby-kvalitet.

Smart träning
Med Jabras Sport Life-app får man ut det mesta av Jabras Sport Pulse. Den inbyggda pulsmätaren hjälper till att planera, kolla av och utvärdera träningen. Nu kan man testa sin form eller sin gympa-kapacitet och ställa in pulsmätningen för att optimera träningen och sätta upp mål för distans, tid eller kaloriförbränning. Jabra Sport Pulse Wireless är dessutom kompatibel med de flesta andra träningsappar på marknaden.

– Jabra har gjort en rad innovationer inom bärbar teknik och Sport Pulse är inget undantag, säger Darcy Clarkson, Senior Vice President på Jabra Consumer Solutions. – Det här är de första trådlösa lurarna i världen med inbyggd pulsmätare. Därmed har vi stakat ut vägen för nästa generations smarta ljudlösningar för träning med medicinsk precision.

Träning med trådlöst ljud i toppklass
En bra motivation i träningen är att kunna lyssna på favoritlåtarna i kraftfullt Dolbyljud som också kan ställas in som man vill ha det. Med en personlig ljudtränare får man hela tiden koll på träningen i varje steg. Och med en enda app kan man kontrollera både träning och musik.

Läs också:  Cheese Rolling – den extrema tävlingen kommer till Sverige med Challengize

Tuffa lurar för tuff träning
Sport Pulse är byggda för hårda tag vilket gör det lättare att fokusera på träningen. De är hårdtestade mot både svett och regn, så där finns ingen ursäkt att ställa in träningen. Den ergonomiska passformen gör att man får en säker, bekväm, lätt och liten lur och därmed kan fokusera ännu bättre på träningen.

Träningsresultat med medicinsk precision
Campbells universitet i USA har testat lurarna tillsammans med en professionell EKG-apparat. Resultatet visade en mycket hög noggrannhet på hela 99,2 procent vilket visar vilken avancerad pulsmätningsteknik som finns inbyggd i Jabra Sport Pulse.

– Jabra har skapat en enhet som ger noggrann biometrisk information både visuellt och med ljud. Detta i en utrustning som de flesta ändå bär under sin träning. Det gör att man inte behöver släpa med sig några andra apparater, säger Jennifer Bunn, professor vid Campbells universitets avdelning för träningsvetenskap.

En del av Jabra
Sport Pulse Wireless bygger vidare på Jabras tradition att vara först och sin satsning på hög ljudkvalitet. Jabras familj har fått tillökning inom trådlösa lurar för alla som menar allvar med sin sport och Sport Pulse kompletterar därmed de prisvinnande lurarna Sport Rox Wireless och Sport Wireless+.

Ca priser inkl moms:

  • Jabra Sport Pulse Wireless: 1800 kr
  • Jabra Sport Pulse Wireless lanseras i Sverige under oktober 2014.

Erbjudanden och rabatter

Ta reda på om du är pollenallergiker. Med KRY kan du träffa läkare via videosamtal, var du än befinner dig och nästan när som helst. Lär dig mer om pollen och allergier – testa KRY-appen HÄR!

Läs också:  November svåraste månaden att orka enligt 1 av 3

Letar du nya träningskläder? Ange koden WELCOME10 och få 10 % rabatt på första köpet hos ICANIWILL! ICANIWILL är ett av träningsvärldens trendigaste varumärken. Med världen som marknad tillverkar de träningskläder från grunden – med målet att se Dig lyckas. KLICKA HÄR här för att inspireras av deras produkter.

Saknar din kropp något näringsämne? Hos Svensk Hälsokost kan du välja bland tusentals produkter – för välmående både på insidan och utsidan. KLICKA HÄR för att se sortiment och hitta erbjudanden som passar just dig.

Populära böcker

Löparglädje - från motion till ultradistans av Rune Larsson Stora stretchboken av Kristian Berg Träning för nyblivna mammor av Olga Rönnberg Lek med tanken: Mental träning för barn och ungdom av Anders och Johan Plate Stora löparboken för kvinnor av Jessica Almenäs och Lovisa "Lofsan" Sandström

Det här inlägget innehåller affiliatelänker från KRY, ICANIWILL, Svensk Hälsokost och Bokus. Om du väljer att köpa något via dem tillfaller en liten ersättning till Dagens Träning. Ditt pris påverkas inte av ersättningen, som är nödvändig för att driva runt hemsidan. Tack för ditt stöd!