Vardagsträna medan du borstar tänderna!


Du bör borsta tänderna under två minuter morgon och kväll. Passa på att träna resten av kroppen när du gör din dagliga munhygien.

En övning som stärker vadmuskulaturen är att gå upp på tå och sakta sjunka ner igen. Om du vill göra övningen svårare kan du stå på ett ben.

Att blunda när du borstar tänderna stående på ett ben är också bra. Här får muskulaturen i fötterna träning samtidigt som du förbättrar din balans och hållning.

Tipset kommer från Praktikertjänst – den största koncernen inom privat tandvård och hälso- och sjukvård i Sverige. 

Erbjudanden och rabatter

Ta reda på om du är pollenallergiker. Med KRY kan du träffa läkare via videosamtal, var du än befinner dig och nästan när som helst. Lär dig mer om pollen och allergier – testa KRY-appen HÄR!

Letar du nya träningskläder? Ange koden WELCOME10 och få 10 % rabatt på första köpet hos ICANIWILL! ICANIWILL är ett av träningsvärldens trendigaste varumärken. Med världen som marknad tillverkar de träningskläder från grunden – med målet att se Dig lyckas. KLICKA HÄR här för att inspireras av deras produkter.

Saknar din kropp något näringsämne? Hos Svensk Hälsokost kan du välja bland tusentals produkter – för välmående både på insidan och utsidan. KLICKA HÄR för att se sortiment och hitta erbjudanden som passar just dig.

Populära böcker

Löparglädje - från motion till ultradistans av Rune Larsson Stora stretchboken av Kristian Berg Träning för nyblivna mammor av Olga Rönnberg Lek med tanken: Mental träning för barn och ungdom av Anders och Johan Plate

Läs också:  Omtalad sensor som läser atleters uthållighetskapacitet lanseras nu i Norden
Stora löparboken för kvinnor av Jessica Almenäs och Lovisa "Lofsan" Sandström

Det här inlägget innehåller affiliatelänker från KRY, ICANIWILL, Svensk Hälsokost och Bokus. Om du väljer att köpa något via dem tillfaller en liten ersättning till Dagens Träning. Ditt pris påverkas inte av ersättningen, som är nödvändig för att driva runt hemsidan. Tack för ditt stöd!