SATS öppnar unikt träningscenter


I hjärtat av Stockholms nya stadsdel Hagastaden kommer det toppmoderna träningscentret att byggas. SATS planerar ett unikt tränings- och produktutbud med det absolut senaste inom hälsa och träning.

En av centrets nyheter blir den nästan 400 kvm stora takterrassen som kommer ge fantastiska möjligheter för utomhusträning och en unik upplevelse. Centret erbjuder också en stor barnpassning för alla barnfamiljer i området, och tillsammans med närheten till Hagaparkens populära grönområden skapas nu ännu bättre träningsmöjligheter i denna del av Stockholm.

– SATS fortsätter att växa och det nya läget på Torsplan kompletterar vår centerportfölj perfekt. Tillsammans med det center vi öppnar i Mall of Scandinavia knyter Torsplan ihop vårt träningserbjudande i Solna och Stockholm på ett värdefullt sätt för våra befintliga och nya medlemmar. Det känns otroligt spännande att vara med och forma framtidens träning i en ny modern stadsdel som Hagastaden, säger Linda-Li Wallin, Country Manager SATS Sverige.

– Intresset för Torsplan är stort. SATS kommer bidra starkt till servicen för de som arbetar och bor i och runt Hagastaden, vilket gör området ännu mer attraktivt, säger Katarina Wåhlin Alm, Sverigechef, NCC Property Development.

Öppningen av det nya SATS på Torsplan planeras till årsskiftet 2016/2017 i samband med att Torsplan står färdigt.

Torsplan byggs av NCC i Hagastaden, som utvecklas till en av Stockholms helt nya stadsdelar med goda kommunikationer med ny tunnelbanestation och närhet till bussar och pendeltåg

 

Erbjudanden och rabatter

Ta reda på om du är pollenallergiker. Med KRY kan du träffa läkare via videosamtal, var du än befinner dig och nästan när som helst. Lär dig mer om pollen och allergier – testa KRY-appen HÄR!

Läs också:  Ny undersökning från GIH: Fyra av fem vill vara aktiva

Letar du nya träningskläder? Ange koden WELCOME10 och få 10 % rabatt på första köpet hos ICANIWILL! ICANIWILL är ett av träningsvärldens trendigaste varumärken. Med världen som marknad tillverkar de träningskläder från grunden – med målet att se Dig lyckas. KLICKA HÄR här för att inspireras av deras produkter.

Saknar din kropp något näringsämne? Hos Svensk Hälsokost kan du välja bland tusentals produkter – för välmående både på insidan och utsidan. KLICKA HÄR för att se sortiment och hitta erbjudanden som passar just dig.

Populära böcker

Löparglädje - från motion till ultradistans av Rune Larsson Stora stretchboken av Kristian Berg Träning för nyblivna mammor av Olga Rönnberg Lek med tanken: Mental träning för barn och ungdom av Anders och Johan Plate Stora löparboken för kvinnor av Jessica Almenäs och Lovisa "Lofsan" Sandström

Det här inlägget innehåller affiliatelänker från KRY, ICANIWILL, Svensk Hälsokost och Bokus. Om du väljer att köpa något via dem tillfaller en liten ersättning till Dagens Träning. Ditt pris påverkas inte av ersättningen, som är nödvändig för att driva runt hemsidan. Tack för ditt stöd!