Seminarium: Stå Upp för en hållbar livsstil


Välkommen till en eftermiddag med aktuell forskning och konkreta tips på hur du kan inspirera dig själv och dina medarbetare till en mer hållbar livsstil. Seminariet lär dig mer om hur du kan undvika stress, vikten av återhämtning och nyttan av fysisk aktivitet.

Seminariets överskott går till forskningsprojekt inom GIH och KI.

När: Fredagen den 30 januari mellan klockan 12:00 och 16:00
Var: Gymnastik- och idrottshögskolan, GIH, Lidingövägen 1,
t-bana Stadion, Stockholm
Kostnad: 1 995 kronor innan den 30 november, därefter 2 495 kronor.
Priserna är exklusive moms.
Anmälan och information: www.stauppseminariet.se

Ett alltmer stillasittande stressfyllt arbetsliv kan leda till försämrad prestation och onödiga hälsoproblem. God kunskap om vilka beteenden som bidrar till friskare medarbetare, ger i sin tur större engagemang och effektivitet på arbetsplatsen. Forskare och företagsrepresentanter ger dig intressant forskning, delar med sig av erfarenheter och du får konkreta praktiska råd som gör skillnad.

Program för seminariet: Stå Upp för en hållbar livsstil

11:45 Lättare lunch serveras
12:30 Välkommen till GIH
12:40 Mai-Lis Hellenius, professor, KI Livsfarligt att sitta still men lätt att åtgärda – Forskningen
13:20 Elin Ekblom Bak, med. dr, GIH Livsfarligt att sitta still men lätt att åtgärda – Enkla och praktiska tips
14:00 StåUpp-kaffe
14:20 Victoria Blom, fil. dr. psykologi, GIH Arbete, stress och återhämtning – Hur kan vi stoppa i tid? 14:50 Jonas Vikman, Head External Affairs, GlaxoSmithKline Erfarenheter i näringslivet

Moderator är Eva Fernvall, kommunikationsdirektör, Apoteket AB

Stå upp för hälsan! arrangeras av GIH, Market Cap Group och Sport Support Center

Gymnastik- och idrottshögskolan, GIH, är världens äldsta idrottshögskola som firade 200 år förra året i nyrenoverade och utbyggda lokaler. Lärosätet ligger vid Stockholms Stadion och är Sveriges främsta kunskapscentrum för idrott, fysisk aktivitet och hälsa. Här utbildas lärare i idrott och hälsa, tränare, hälsopedagoger, sport managers och idrottsvetare. År 2011 startade GIH:s egen forskarutbildning i idrottsvetenskap och inom GIH bedrivs avancerad forskning inom idrottsområdet; ofta i nära samarbete med idrottsrörelsen, skolan, samhället samt med svenska och internationella universitet och högskolor. På GIH arbetar 140 anställda och här går cirka 1 000 studenter.

Erbjudanden och rabatter

Ta reda på om du är pollenallergiker. Med KRY kan du träffa läkare via videosamtal, var du än befinner dig och nästan när som helst. Lär dig mer om pollen och allergier – testa KRY-appen HÄR!

Läs också:  Svensk viktminskning på export till Kina

Letar du nya träningskläder? Ange koden WELCOME10 och få 10 % rabatt på första köpet hos ICANIWILL! ICANIWILL är ett av träningsvärldens trendigaste varumärken. Med världen som marknad tillverkar de träningskläder från grunden – med målet att se Dig lyckas. KLICKA HÄR här för att inspireras av deras produkter.

Saknar din kropp något näringsämne? Hos Svensk Hälsokost kan du välja bland tusentals produkter – för välmående både på insidan och utsidan. KLICKA HÄR för att se sortiment och hitta erbjudanden som passar just dig.

Populära böcker

Löparglädje - från motion till ultradistans av Rune Larsson Stora stretchboken av Kristian Berg Träning för nyblivna mammor av Olga Rönnberg Lek med tanken: Mental träning för barn och ungdom av Anders och Johan Plate Stora löparboken för kvinnor av Jessica Almenäs och Lovisa "Lofsan" Sandström

Det här inlägget innehåller affiliatelänker från KRY, ICANIWILL, Svensk Hälsokost och Bokus. Om du väljer att köpa något via dem tillfaller en liten ersättning till Dagens Träning. Ditt pris påverkas inte av ersättningen, som är nödvändig för att driva runt hemsidan. Tack för ditt stöd!