Sveriges största löpargrupp har Run Off den 26 oktober


TSM Running, tidigare Team Stockholm Marathon, drar igång sin åttonde säsong med en Run Off, söndagen den 26 oktober klockan 10, på Stockholms Stadion. Säsongen 2013/14 ingick 954 löpare (464 kvinnor och 490 män) samt 67 ledare/tränare i TSM Running. Vi hjälper både nybörjare och erfarna att bli bättre löpare. Vi har dessutom garanterat kul under våra träningar. TSM Running springer under alla årstider, i alla väder.

Vi har både lugnare och snabbare grupper
Alla är välkomna till TSM Running. Vissa av våra deltagare springer milen på 36 minuter – andra på 70 minuter. Oavsett vilket mål och vilka ambitioner våra löpare har är de välkomna att delta i träningen. Det finns alltid någon av våra nio tempogrupper som passar. För den som vill ha ett konkret mål är säsongens träning inriktad mot den nya halvmaran Women’s Health Halvmarathon den 25 april, och ASICS Stockholm Marathon den 30 maj.

Proffsiga tränare
Anders Szalkai, som är en av Sveriges genom tiderna bästa långlöpare, har gjort de program som träningen bygger på. Han har tävlat i EM, VM och OS, vunnit Stockholm Marathon och tagit flera SM-guld. Anders som är utbildad på Idrottshögskolan i Stockholm, och författare till löparbibeln ”Maraton och andra långlopp” är ansvarig för träningen. I TSM Running har han till sin hjälp cirka 60 utbildade ledare. Anders finns på plats på söndagarna för att leda träningen och svarar gärna på dina frågor.

Run Off den 26 oktober
Söndagen den 26 oktober startar den nya säsongen. Löpträning och föreläsning med Mustafa Mohamed står på schemat. Därefter fortsätter träningen varje söndag klockan 10.00 från Stockholm Stadion. Från slutet av januari tränar vi även torsdagskvällar.

Läs också:  Samtal i St Paul 27/5: "Rutiner hjälper mig att hantera mitt psykiska mående"

Erbjudanden och rabatter

Ta reda på om du är pollenallergiker. Med KRY kan du träffa läkare via videosamtal, var du än befinner dig och nästan när som helst. Lär dig mer om pollen och allergier – testa KRY-appen HÄR!

Letar du nya träningskläder? Ange koden WELCOME10 och få 10 % rabatt på första köpet hos ICANIWILL! ICANIWILL är ett av träningsvärldens trendigaste varumärken. Med världen som marknad tillverkar de träningskläder från grunden – med målet att se Dig lyckas. KLICKA HÄR här för att inspireras av deras produkter.

Saknar din kropp något näringsämne? Hos Svensk Hälsokost kan du välja bland tusentals produkter – för välmående både på insidan och utsidan. KLICKA HÄR för att se sortiment och hitta erbjudanden som passar just dig.

Populära böcker

Löparglädje - från motion till ultradistans av Rune Larsson Stora stretchboken av Kristian Berg Träning för nyblivna mammor av Olga Rönnberg Lek med tanken: Mental träning för barn och ungdom av Anders och Johan Plate Stora löparboken för kvinnor av Jessica Almenäs och Lovisa "Lofsan" Sandström

Det här inlägget innehåller affiliatelänker från KRY, ICANIWILL, Svensk Hälsokost och Bokus. Om du väljer att köpa något via dem tillfaller en liten ersättning till Dagens Träning. Ditt pris påverkas inte av ersättningen, som är nödvändig för att driva runt hemsidan. Tack för ditt stöd!