Folkhälsoseminarium 25 sept: ”Så sänker du tröskeln och ökar motivationen för att få fler i rörelse”


Välkommen till årets Folkhälsoseminarium den 25 september. Årets tema är: ”Så sänker du tröskeln och ökar motivationen för att få fler i rörelse”.

Medarbetare som regelbundet rör på sig håller sig friska, har färre sjukdagar och orkar mer. Och ett friskt företag är oftare ett lönsammare företag. Men hur motiverar du dina anställda att röra på sig? Hur motiverar du dina medarbetare att bli mer rörliga på jobbet?

GIH arrangerar detta folkhälsoseminarium tillsammans med Lidingö stad, Riksidrottsförbundet, Bosön och En Svensk Klassiker.

Schema för eftermiddagen:

11.00            Prova-på boxningspass med världsmästaren Anna Laurell (frivillig)

12.00            Lunch och intervju med Anna Laurell

12.30            Moderator Thabo Motsieloa hälsar välkomna

12.45            Ökad rörelse på arbetsplatsen och främja fysisk aktivitet till vuxna är en utmaning
Johan Faskunger, ProActivity AB, fil dr inom fysisk aktivitet och hälsovetenskap

Den hälsobaserade arbetsplatsen
Lisa Grape, Lovisa Kihlborg och Tove Jägerhök, White arkitekter

Swedbanks resa till nya kontoret i Sundbyberg
Lars Friberg, personaldirektör, Swedbank

14.15            Hälsofika och mingel

14.40            Öka insikten om motivationens mekanismer
Karin Weman Josefsson, Fil. Lic, Adjunkt och Doktorand i Psykologi vid GU & HH

Det som mäts blir gjort – från riskgrupp till friskgrupp                     Jerker Norström, VD, DiLuca DiLuca och Peter Wallin, grundare BETA

Hälsosatsningar för att maximera ditt företags vinst
Fredrik Ruben, VD Tobii Assistive Technology och årets hälsofrämjande chef

Icas satsning på Arbetsplatsklassikern
Teddy Falkenek, varumärkesdirektör, ICA

17.00 Avslutning

 

Erbjudanden och rabatter

Ta reda på om du är pollenallergiker. Med KRY kan du träffa läkare via videosamtal, var du än befinner dig och nästan när som helst. Lär dig mer om pollen och allergier – testa KRY-appen HÄR!

Läs också:  Internet- och mobilberoende blir allt vanligare: "För vissa av oss har sociala medier blivit viktigare än verkligheten"

Letar du nya träningskläder? Ange koden WELCOME10 och få 10 % rabatt på första köpet hos ICANIWILL! ICANIWILL är ett av träningsvärldens trendigaste varumärken. Med världen som marknad tillverkar de träningskläder från grunden – med målet att se Dig lyckas. KLICKA HÄR här för att inspireras av deras produkter.

Saknar din kropp något näringsämne? Hos Svensk Hälsokost kan du välja bland tusentals produkter – för välmående både på insidan och utsidan. KLICKA HÄR för att se sortiment och hitta erbjudanden som passar just dig.

Populära böcker

Löparglädje - från motion till ultradistans av Rune Larsson Stora stretchboken av Kristian Berg Träning för nyblivna mammor av Olga Rönnberg Lek med tanken: Mental träning för barn och ungdom av Anders och Johan Plate Stora löparboken för kvinnor av Jessica Almenäs och Lovisa "Lofsan" Sandström

Det här inlägget innehåller affiliatelänker från KRY, ICANIWILL, Svensk Hälsokost och Bokus. Om du väljer att köpa något via dem tillfaller en liten ersättning till Dagens Träning. Ditt pris påverkas inte av ersättningen, som är nödvändig för att driva runt hemsidan. Tack för ditt stöd!