Gym Control förenklar för gymbranschen


Som första leverantör av webbaserade system för fitness-branschen så erbjuder nu Gym Control sina kunder integrerad avprickning av bankgirobetalda fakturor. Detta genom ett unikt samarbete med de största bankerna i Sverige och BGC´s tjänster som helt integreras i Gym Controls miljö.

– Detta är en del av vårt agila arbetssätt tillsammans med våra kunder för att ständigt utveckla systemet för att säkerställa att vi hela tiden levererar de lösningar som gör mest nytta ute på anläggningarna, säger Robert Nilsson, CTO Gym Control AB.

Johan Henriksson, VD Gym Control AB fortsätter:

– Denna lösning kommer spara ännu mer arbetstid åt våra kunder och då det hela tiden är vårt främsta mål att effektivisera våra kunders arbete för att ge dem mer tid över till kärnverksamheten så är vi mycket nöjda med vår nya lösning som fungerar precis likadant som den lösning vi alltid haft för Autogirot och bevisar varför vi på bara några år blivit den ledande leverantören av system för branschen.

Gym Control erbjuder sedan tidigare sina kunder kompletta lösningar innehållandekassahantering, Autogiro, Fakturering, Webbshop, Integrerad inkasso samt en mängd andra lösningar som gör att bokföringen sköts enkelt med hjälp av SIE-filer som är kompatibla med så gott som alla ekonomisystem som finns på den svenska marknaden idag.

Från och med den 20:e november tar man upp beställningar på den nya tjänsten och redan första dagen har ett stort antal kunder påbörjat inkoppling av den nya rutinen och då företaget hela tiden bygger ut sin teknik & supportavdelning så är målet att minimera väntetiden för de som väljer att koppla på tjänsten.

Läs också:  Ny studie visar att cykling innebär miljardvinster för samhället

Om Gym Control:

Gym Control AB bygger effektiva verktyg för friskvårdsbranschen där företagen som använder dessa kan administrera hela sina anläggningar. I systemen så sköter man om allt från passbokning till autogiro, fakturering, kassasystem och dörrlås. Systemen är plattformsoberoende och helt webbaserat och är direktkopplat till både bankgirot och samtliga banker vilket förenklar en mängd processer.

Gym Control AB är i dag störst i Sverige, räknat till anläggningar, och har idag över 1000 användare runt om i Europa och dessa har tillsammans över 6 miljoner medlemmar vilket gör systemet till ett av de i särklass största på den europeiska marknaden.

Erbjudanden och rabatter

Ta reda på om du är pollenallergiker. Med KRY kan du träffa läkare via videosamtal, var du än befinner dig och nästan när som helst. Lär dig mer om pollen och allergier – testa KRY-appen HÄR!

Letar du nya träningskläder? Ange koden WELCOME10 och få 10 % rabatt på första köpet hos ICANIWILL! ICANIWILL är ett av träningsvärldens trendigaste varumärken. Med världen som marknad tillverkar de träningskläder från grunden – med målet att se Dig lyckas. KLICKA HÄR här för att inspireras av deras produkter.

Saknar din kropp något näringsämne? Hos Svensk Hälsokost kan du välja bland tusentals produkter – för välmående både på insidan och utsidan. KLICKA HÄR för att se sortiment och hitta erbjudanden som passar just dig.

Populära böcker

Löparglädje - från motion till ultradistans av Rune Larsson Stora stretchboken av Kristian Berg Träning för nyblivna mammor av Olga Rönnberg Lek med tanken: Mental träning för barn och ungdom av Anders och Johan Plate

Läs också:  Hyperice Recovery Zone startar samarbete tillsammans med Svenska Cykelförbundet E-cycling
Stora löparboken för kvinnor av Jessica Almenäs och Lovisa "Lofsan" Sandström

Det här inlägget innehåller affiliatelänker från KRY, ICANIWILL, Svensk Hälsokost och Bokus. Om du väljer att köpa något via dem tillfaller en liten ersättning till Dagens Träning. Ditt pris påverkas inte av ersättningen, som är nödvändig för att driva runt hemsidan. Tack för ditt stöd!